Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Egy hete filóztam rajta melyik sci-fi sorozatot felejtettem el figyelni mikor kezdődik. Hát a P.K.D. - Electric Dreamst! Ha valaki nézte már, érdemes rá figyelni? Megüti legalább a Black Mirror szintjét vagy jobb?
-
Ragnar95
félisten
-
basaharc502
aktív tag
The Sinner
Nagyon jó sorozat volt. Nem egy korszakalkotó, világmegváltó de a történet mind a 8 részen keresztül fenntartotta az érdeklődést és a végére meg tudott lepni.
Aki szereti a nyomozós, a történetet részről részre darabokban megismerős sorozatokat azoknak ajánlom.Más: a The Terror sorozatról van valami infó? Régebben figyeltem fel rá, de sajnos semmi konkrétumot nem hallani róla, pedig 2017-et írtak kezdésnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Orville
1x03
Érdekes rész volt, maradt poénkodós, viszont kicsit komolyabb témát is feszegetett. Bár ezzel talán még jobban emlékeztet a klasszikus ST sorozatokra.
-
devil-k
nagyúr
8/10
Alapvetőleg nem igazán kedvelem a magyar filmeket, sorozatokat, de aztán úgy alakult, hogy adok egy esélyt az Aranyéletnek, pedig előtte semmit, de semmit nem tudtam róla. Azt kell, hogy mondjam, hogy pozitív csalódás ért az elvárásaimhoz, az eddigi tapasztalaimhoz képest. Igazából engem már a főcímdallal meg tudtak venni és a kíváncsiságomat felcsavarni. Örültem is neki, hogy nem valami klisés, közismert, gagyi, magyar számmal nyitottak.
Sajnálatos vagy nem, de nagyon sok minden hűen tükrözi a mai magyar társadalmat, politikai erőket és viszonyokat a sorozat álltal. Ebből kifolyólag viszont elég méltatlannak érzem azt a sok kis bugyuta bakit, ami fel-fel tűnik az epizódok között. Ettől függetlenül jó szórakozás, tetszenek a karakterek is, jól hozzák amit hozniuk kell, ráadásul nem érzem azt a "kínos" izzadságszagot az epizódok között.
Viszont a második évadot elkezdve... hát... ez nagyon elrugaszkodottnak, szinte már ordító bugyutaságnak tűnik... Meglátjuk, hogy mit hoznak ki belőle..
-
Soybex
őstag
válasz
kisgyerek85 #36688 üzenetére
Köszi tetszik!
-
Ragnar95
félisten
Gotham S04E01
Tartotta az előző évad színvonalát az évadnyitó és az előző évad már elég magasra tette a lécet. A sokak által várt lesz mostantól a hangsúly úgy tűnik, amit ráadásul egyelőre jól is indítottak el szerintem.Bruce - Batman átalakuláson -
kisgyerek85
senior tag
-
parkr
őstag
Rectify utolsó évadát nézem mostanában. annyira jók a karakterek, majdnem el is felejtettem...
-
Soybex
őstag
Office-hez hasonló sorozatot tudnátok ajánlani?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Orville 1-2. rész
Egyelőre rezeg a léc, túl sok Star Trek áthallás van benne egyelőre, de komédiának meg gyenge. Meglátjuk pár rész után mi lesz vele.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Nézi itt valaki a Day 5 című sorozatot? Junkie-n olvastam róla jókat, youtube-on bepróbáltam az első részt és tetszett, csakhogy nem találom sehol a folytatást. Valami tipp, hol tudnám nézni?
-
No.01
addikt
Mindenkinek koszonom!
This is us mar megvolt (hibatlan) a korabbrol elfelejtett Gravity Falls viszont meg mindig megvan holott az elso resz egesz kellemes volt felnott fejjel is
A tobbit meg csekkolom. -
Ventur@
senior tag
Atypical, ha egy kis feelgood sorozatot keresel.
Egy autista srácról és családjáról szól a sorozat. De a fővonal az, hogy a srác barátnőt akar szerezni. Közben megismerjük a család többi tagját, fény derül pár "sötét titokra" a szülőkről. Dráma-komédia keveréke. Sajnos csak 30 percesek a részek, pedig némelyik rész többet kívánna, de számomra nagyon kellemes kis sorozat volt. Az utolsó rész meg egyszerűen fenomenális
.
Összességében a karakterek nagyon ott vannak és nem is akarok egyet sem kiemelni, mert mind nagyon jó
. A történet egyszerű, mint a fakocka, de megható és nagyon vicces is egyben.(na jó, anyuci nekem nagyon ellenszenves, de már az első perctől kezdve. Nem is bántam, hogy az utolsó részben kiderül a "sötét titka" .)
Nálam betalált a sorozat és várom a 2. évadot
.
-
Ragnar95
félisten
Ballers: szerintem akkor is simán élvezhető, ha nem érdekel az NFL, de bevallom, én elfogult vagyok a témában
Gravity Falls: ne tévesszen meg, hogy animációs és Disney, remek sorozat, az első évadban még nincs olyan komoly átkötő szál, de annyira erős a feelgood jelleg, hogy csak azért megnézi az ember, a második évadban pedig emellé bejön egy remek sztori is, mindenképp érdemes megnézni szerintem ha nem gond, hogy animációs -
No.01
addikt
Sziasztok,
Ujra jelentkeznek ajanlasert: Feelgood-t vagy v.mi olyasmit keresnek. Masters of none jo volt a Mom viszont nem jott be. (Nekem ez inkabb volt dramas es a sok sirastol fraszt kaptam)
Lehet amolyan limonade feleseg is, mint a Halalos fegyver.
(Jelenleg az Ozarkot nezzuk. Meg 1 resz van belole. Jo, de ez se nem daralos (legalabbis nekunk nem) se nem konnyed. Igazabol csak kitolti az urt a ray Donovan es a Narcos kozott)
-
Nordic
Közösségépítő
American Gods
Hát én is nekiestem. Eddig 4 részen vagyok túl, és elég velősen csak annyi a véleményem, hogy fogalmam sincs mi a rákos hurkatöltőt nézek, de tetszik.
Eddig csak egy valami nem jött be, amihez hasonlóból remélem nem is lesz több a sorozatban az a 3. részben lévő taxis jelenetsor. Na az kiverte a biztosítékot, át is ugrottam gyorsan.
-
Ragnar95
félisten
Narcos S03
Hozta az eddig megszokott színvonalat, remek évad volt ez is. Színészek előtt megint le a kalappal, Cali drogbárói remekül hozták a karaktert, nem maradtak el sokkal, ha egyáltalán elmaradtak Escobartól, Pena pedig hozta továbbra is a tőle megszokott alakítást.
Hangulat elég hasonló volt az eddigiekhez, tehát akinek tetszett az első két évad, az ezt is imádni fogja.
Kíváncsian várom a folytatást, innentől asszem a színészváltásoktól nem kell félni, bízom benne, hogy a következő évadra is ugyanilyen remek színészeket találnak, egyedül az a kérdés, hogy tudják-e a mexikói helyszínekkel hozni az eddigi hangulatot. -
Ragnar95
félisten
válasz
Komplikato #36658 üzenetére
Ezt nem negatívumként írtam
Az a probléma, hogy jelenleg ez az egyetlen pozitívum kb, ami elmondható a sorozatról, márpedig ez magában kevés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Ventur@
senior tag
The Deuce S01E02
Továbbra is mocskosul adja a 70-80 éveket a sorozat. Az események lassan zajlanak, de korhűség egyszerűen mellbevágó. Komolyan, ahogy néztem olyan, mint ha külső szemlélőként ott lettem volna az utcákon, látom a striciket, az örömlányokat, a lepukkant csöveseket, a munkás embereket vagy mikor a kocsmás jelenetek vannak, mintha ott lenne az ember abban a füsthalmazban és....teljesen rendben van a látvány és a karakterek is. Viszont továbbra is Method Man nálam nem nem jön be, mint strici, de szerencsére keveset mutatták most.
Viszont úgy meg nézném Rudy Pipilo szerepében Sean Penn-t. Aki játsza a szerepet (Michael Rispoli), valahogy nem túl olaszos a kinézete. De, hát még csak egy részben volt benne, szóval változhat a véleményem .
Preacher S02
Egy mondattal tudnám kifejezni az évadot: Nem hittem, hogy fogok még látni a Mr. Robot-nál rosszabb évaddal rendelkező sorozatot.
Ha valaki egyben akarja megnézni, akkor a tippem, hogy az első 2-3 epizódot nézze meg, de csak addig amíg a Gyilkosok szentje benne van, majd utána a Herr Star-os epizodot. Aztán nézze meg az utolsó és ennyi. A többi kihagyható. Legalábbis utólag már fájdalom volt nagyon sok rész. Annyira, hogy fogalmam sincs mi történt jó pár részben. Nem szuperhősös folytatást vártam a 2. évadtól,de ez az egész évadon át tartó Isten keresés fárasztó volt. Inkább nem is írok róla többet, mert még az is lefáraszt, ha visszagondolok bármire is a sorozatból.
-
Komplikato
veterán
válasz
Ragnar95 #36649 üzenetére
"A hangulat egy az egyben Star Trek koppintás ..."
Ilyen rendező gárdával nem is értem miért?
[Wiki]
1. Jon Favreau
2. Robert Duncan McNeill
3. Brannon Braga
4. James L. Conway
5. Jonathan Frakes
6. Jon Cassar
7. Tucker Gates
8. Seth MacFarlane
9. Jamie Babbit
10. Jon Cassar
11. Kelly Cronin
12. Kevin Hooks
13. Seth MacFarlane -
attiati
veterán
Pablo Escobar bátyja elég durván megfenyegette a Netflixet
szép világ lehet arrafelé
-
Ragnar95
félisten
IMDB-n 13 részt írnak, tehát gyanús, hogy nincs még bejelentve, hány részes lesz az évad
parkr: szerintem gyengébb is egy fokkal. A trailer után, illetve Seth MacFarlane miatt szerintem jogosan mindenki sci-fi vígjátékot várt, ehhez képest a viccek is erősen közepesnek mondhatóak maximum. -
Ragnar95
félisten
8? TvShowTime 12 részt mutat már most. Ha csak részes lenne, valószínűleg most kaszálnám, mert esélytelen, hogy olyan rövid évaddal bárhova fejlődjön a sorozat.
-
brownus
veterán
this is us s01 ep5-6-7, tegnap este, hát bazdki ez egyre jobb. az egyik részen sírsz, majd rá öt percre kacagsz egy jót
imádom
-
Ragnar95
félisten
The Orville S01E02
Egy fokkal talán jobb volt a pilotnál, de még mindig elég karcsú.Sztori nem összefüggő, illetve a részeken belüli történet se mondható se fordulatosnak, se túl izgalmasnak, emellett a poénoktól se dobom el az agyam.
A hangulat egy az egyben Star Trek koppintás továbbra is és még mindig kb ennyi, ami elviszi a hátán a sorozatot. -
S e t h
nagyúr
Véget ért a móka mára, zárul Miki mókatára.
Befejeződött végre a The strain, nem csoda, hogy nem húzták tovább, ez is sok volt belőle. A könyv sem váltotta meg a világot, a sorozat meg maga volt a középszer. Talán azért volt csak méltó a figyelemre, mert hiánycikk a hozzá hasonló természetfeletti-horror like sorozat, de még így is kevés ahhoz, hogy bárkinek nyugodt szívvel ajánljam, talán csak az azoknak akiket nem kedvelek.
A könyv azért monumentálisabb az erős bibliai utalásokkal, itt meg elintézték az egészet egy kis pukkantással, amolyan Kim Jong-Un módra.
-
parkr
őstag
a tegnapi emmy-t láttátok már valahol? nem találom sehol
-
Cheesus
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #36641 üzenetére
Nem is folytatják már a Strain-t?
Hosszú kihagyás után tegnap kezdtem el a 3. évadot, ezek szerint akkor kapok egy "kerek" történetet mire a végére érek a 4. évadnak? -
jonnyjoker01
veterán
The Strain S04
Nagyon jó rendes lezárást kapott a sorozat,
Örülök, hogy nem úgy végezte, mint a Helix (mondjuk mivel nem SyFy sorozat ezért erre számítani lehetettki hitte volna, Zack megmenti a világot .
). Erre az évadra adok egy 9/10-et.
Rick and Morty S03E08
Ez a
epizód nagyon rosszkor jött. Beraknifiller igazi szemétségkét folytatásos rész közé Deeeee emellett nem volt rossz, bár inkább a gyengébb részek közé sorolnám az évadban. A vége viszont nagyon tetszett, ahogy
Summer közönyös arccal követi a kártyán levő utasításokat, aztán még Morty és Rick szarozik vele .
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #36637 üzenetére
most olvasom, hogy nyert is egy emmyt, megérdemelten
-
Janaboy
Topikgazda
Megneztem en is az Orvillet.
Nem birok rajonni h mi akar ez lenni, hirtelen azt hittem mese.
Vigjateknak harmat gyenge, scifinek lapos.Olyan mintha a haverjaimmal jarnam az űrt
-
ígyvanferi
addikt
-
brownus
veterán
válasz
gyuromoj #35576 üzenetére
én, tegnap már az 5. résznél jártunk, és aznap este kezdtük el miután letettük a gyereket. szóval gondolhatod milyen, totál beszippantott mindkettőnket
egy családról szól, a felnőtt gyerekekről és két idősíkon fut a történet. dráma kis humorral fűszerezve.
nem tudok hirtelen hasonló sorozatot mondani, talán six feet under? de az unikum, a top... szóval passz.
amit néztünk ezelőtt volt a big little lies, ami szintén remek volt, de az komorabb, durvább és nincs humor..
de ezt a this is us-t, jó szívvel ajánlom mindenkinek aki drámára vágyik. a szereplők meg szuperek!
-
mayday00
őstag
válasz
Aventador91 #36625 üzenetére
hannibal
-
gyuromoj
veterán
válasz
Hannibal
Igaz csak az első 2 évad volt tökély, sajnos a befejező harmadik már nem volt annyira tetszetős nekem.Bates Motel pedig nem rossz, nekem még az utolsó 5. évad hátravan. Majd ősszel pótolom.
-
mark!
őstag
válasz
Aventador91 #36627 üzenetére
én sem láttam még a psycho-t, tökéletesen nézhető anélkül is.
annyira nem is beteg -
mark!
őstag
válasz
bates motel.
-
Aventador91
őstag
létezik valami dexterhez hasnoló személyiségzavaros sorozat/film? nem kimondottan gyilkolós
-
gyuromoj
veterán
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Keresek valami egyszerű, pihentető, feelgood sorozatot. Olyat amin nem kell agyalni, figyelni, csak simán nézni, egy átmelózott nap után elalvás előtt. Most a Family Guyt tolom erre a célra, de néha már kicsit... Olyan amilyen. Eddig az iZombie, a Lucifer, esetleg a Misfits, na meg a Mentalista volt erre a célra, csak mindet kivégeztem. Preacherre vártam még, hogy hátha, de az új évad olyan meh lett, hogy kedvem sincs nézni... -
petipetya
nagyúr
Elég erős pilot vezeti be a történetet, amely simán elmenne egy önálló filmnek is. A gátlástalan olajtársaság ezúttal egy kanadai kisváros lakóin gázol át annak érdekében, hogy minél hamarabb felépüljön a finomító. A rossz képviseletében a Hell on Wheels-ből jól ismert svéd (Christopher Heyerdahl) tevékenykedik, aki anno a western sorozatban a Vasúttársaságot képviselte gonosz tetteivel. A jó képviseletében pedig Tim Roth alakítja a helyi sheriffet, akit legutóbb a Twin Peaks-ben láthattunk (már aki). A karakterek egyediek és önmagukban is erősek, a színészi játék korrekt, a kölyök lelki kötődése az áldozataihoz pedig külön csemege ebben a sorozatban. A legtöbb színészt már láttam színvonalas sorozatokban, a történet is rendben van, a gyönyörű tájak és az aktuális eseménynek megfelelő dinamikus zene miatt a 2. rész után is nyugodt szívvel ajánlom.
-
mark!
őstag
animációs mesékről is jöhet ide vélemény/ajánlás, vagy az anime topikba menjen?
(nyugati mese, nem tipikus anime. pl. gravity falls, mert mostanában rákattantam az ilyenekre)
-
Janaboy
Topikgazda
Preacher s02 szégyen az első évad után
-
válasz
devil-k #36609 üzenetére
Hát igen, ízlések és pofonok
, nekem például nagyon bejött végig, volt pár hullám benne, azonban összességében talán most is az egyik legjobb sorozat amit eddig láttam.
Volt az a rész mikor ellopják a pénzt a bázisról. Ott azért kiakadtam kicsit, mert a fejkamerás felvételekkel nagyon megtolták a színvonalat, ilyet nem nagyon látni még filmekben sem, viszont az egész egy orbitális hülyeség volt. Már eleve ahogy bejutottak oda, hogy kiszedték az első ajtót, de nem is tudhatták mi lesz mögötte. Na mindegy, az ilyenekkel nekem sok bosszús percet okoztak. -
devil-k
nagyúr
7/10
Nem egy rossz sorozat, de a második évad után már nem az igazi, többször lehetett érezni az "izzadságszagot". Az első évadnál még voltak realista (?) álmaim a történet kapcsán, de aztán hamar el kellett engednem, főleg, hogy már-már ilyen szuperhősös cselekményszálba ment át az egész. A harmadik évad közepétől pedig nagyon mesterkéltnek hatott az egész. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszett, de egy idő után már unalmas volt.
A negyedik évad és a befejezés borzalmas volt. Olyan érzésem volt, mintha a True Detective-t néztem volna. Ellopott ötletek, fantáziátlan történet és befejezés. Na, a sorozat befejezése viszont nem volt korrekt, borzasztó volt, kifáradtak az alkotók is. Vártam volna a nagy hű, meg hát, de semmi. Ilyen téren csalódás volt, feleslegesen csináltak negyedik évadot. Nesze semmi, fogd meg jól. Bár igaz, hogy az egész sorozatban voltak nagyon nagyon kemény jelenetek és percek, de aztán átfordult az egész egy B kategóriás akcióba. Viszont egy-egy karakter szerepe viszont kiemelkedő volt a számomra:
- Job
- Kai Proctor
- Clay Burton -
Ragnar95
félisten
Suits S07E10
Elég király volt eddig ez az évad, végre visszatért az eredeti hangulat. Viszont ekkora cliffhangerrel zárni, megint jól megszivattak minket a készítők, várhatunk január/februárig a folytatásra -
oriic
HÁZIGAZDA
Rick and Morty 3x07
o.O OMG, mi volt ez a rész??
-
gyuromoj
veterán
oriic
Flash dráma a köbön tippre.
Supnat meg jöhet amíg csak gondolják. -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest