Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
A Show me a Hero magyar verzióját én bedobtam a listámra.
-
mayday00
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az Amerikai Horror Story új évada ki..szott jó.
-
tPedro_
őstag
Ma este adjak le a Hemlock Grove 3. evadot, nem tudom nezi-e valaki.
-
-
Tertius
tag
válasz
viharhozo #25182 üzenetére
Lehet, hogy rövidebben jobban működött volna. Van egy pár kedvenc sorozatom, amely rövid évados, és nagyon jó. Talán éppen a rövidség miatt, bár azoknál meg úgy érzem, hogy 20 részben is elnézném . . .
Nordic:
Erre hasznos találmány a hogyvolt, ahol olvasással áttekerheted a mélabús részeket. Hátránya, hogy csak akkor működik, ha tudod, mit kell kihagyni
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Falling Skies-ról vélemény?
Bejön a sci-fi, SG, Defiance nagyon élveztem. Star trek filmek is bejöttek, a sorozat annyira mondjuk nem. -
törölt tag
Kaszálták a The Whispers-t.
Azért kíváncsi lettem volna milyen irányba mennek tovább. -
rétisün
veterán
válasz
rétisün #24685 üzenetére
megvan, into the badlands
-
Pitterix
őstag
Arrow 403: ez tetszett, végre volt kis izgalom, persze kellő drámaisággal megspékelve.
The Flash 203: ez viszont kicsit lapos volt ismét. Sok dráma, kevés eksön és érdekes befejezés, bár várható volt.
-
lorcsi
veterán
butique Hotel
lement 2 rész..
egyszerűen botrányosan szar..
oylan bazi gagyi az egész..
azt hittem okés lesz..erre..megint belenyúltak a szokásosbaérdekes mód a Munkaügyeket sikerült normálisra megcsinálni
pedig ez is full magyar
de legalább klisék nélküli..nem full idiótaság -
viharhozo
addikt
válasz
Tertius #25170 üzenetére
A BSG-bol egyszeruen sok volt. Az akkori divat szerint 20 reszes evadokat rendeltek, de ezt nem tudtak ertelmesen megtolteni. Teljesen belem egett pl. a 2x14 (Black Market) mint minden idok legrosszabb fillerepizodja.
Ettol fuggetlenul nalam minden idok legjobb finaleja a 3x20 utolso het perce.
-
-
bambano
titán
válasz
spammer #25177 üzenetére
nem azt állítottam, hogy nagyon hasonlítanak, hanem azt, hogyha az egyik tetszett, dobjon 5 perc figyelmet a másikra...
egyébként meg mind a kettő félscifi, ügynökös, szuperhősös sorozat, [cC]sak egy kicsit poénosabb, Coulson ügynöknek meg akkora fapofája van, mint egyszeri pályakezdő standuposnak. -
bambano
titán
Nem tudom, volt-e már, de mit gondoltok a The mysteries of Laura-ról?
-
tonyrulez
őstag
Limitless
Debra, most Quinn. Dexter mikor fog feltűnni?
-
gerii
addikt
Flash nagyon jó volt, alakul a másik sorozat is
-
petata
őstag
Fargo S02E02: Áááá, nagyon adta, jó lesz ez nagyon.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Tertius #25170 üzenetére
Én a BSG-nek az utolsó évadját nem is láttam. Annyira leült addigra, hogy nem bírtam folytatni. Valószínű, ha most akarnám újra kéne kezdenem az egészet, mert már nem sokra emlékszem, de ahhoz megint nincs kedvem. Nálam a sci-fi a Firefly-nál kezdődik. Bár az összehasonlítás itt nem jogos, mert ugye az elég kevés részt ért meg, és sosem fogjuk megtudni mi lehetett volna belőle, ha bátrabb a csatorna és nem kaszálják(elég csak a mozifilmet megnézni, az is mekkora lett már).
-
Tertius
tag
válasz
viharhozo #25097 üzenetére
Atya világ, nem követem a nézettségi adatokat, de az, hogy a BSG már a 3. évadban padlós volt (nézettségileg), kicsit meglepett
Mondjuk a harmadik elején nálam is nagyon kipukkadt (a new capricás, nagyon jó részek után szinte azonnal), és onnantól, hogy elkezdik erőltetni a final five vonalat, nálam is padlózott, bár a karakterek, szövegek meg a show komolysága miatt én végignéztem, mégha egyre gyengébb is volt. A negyedik évadból csak az rémlik, hogy az első fele teljes csőd volt, és a 4.5-re jöttek kicsit vissza (lázadás és finálé).
-
@rglaaf
veterán
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Atomantiii #25162 üzenetére
Nem, nem.
Annyi eszembe jutott, hogy az universal channel vetitette.
-
spammer
veterán
válasz
Nordic #25159 üzenetére
Angol feliratok 720p-hez: 1. évad, 2. évad, 3. évad
Kommenteknél azt írják, hogy az első 2 rész out of sync, de elvileg a többi okés. Harmadik évadnál nem tökéletesek a feliratok, de használhatók, egy kommentelő szerint. A semminél talán jobb.
Egyébként most nézem, hogy a teljes sorozatot újra kiadták nem olyan rég DVD-n [link], de elvileg azon sincs felirat.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Egy régebbi sorozatot keresek, pár éve néhány részt láttam belőle, de már nem emlékszem a címére.
Ami megmaradt az annyi, hogy egy egyetemi tanár segít egy rendőrnek megoldani a bűnügyeket.
Esetleg valakinek valami tipp, hogy melyik sorozat lehet ez?
-
spammer
veterán
válasz
Nordic #25157 üzenetére
ATLA szinkron borzalmas, a Korráé tűrhetőbb, én erősen ajánlom, hogy eredetiben nézd. Last Airbender felirat nincs, de ha nem vagy teljesen kezdő angolból, akkor simán érthető, egyszerű nyelvezete van mindkettőnek.
ATLA-ból rajongó által készített 720p van, azt szerezd be. Hivatalos HD nincs, SD meg elég szarul néz ki.
-
Nordic
Közösségépítő
Annyit beszléltetek már az Avatar-ról, hogy kedvet kaptam én is pár hete, viszont megszerezni sehonnan sem lehet az alap Avatart, mert nincs szinkron, vagy nincs rendes felirat. A korra kölcsönzésével nincs gond, de hát csak nem azzal kellene kezdeni.
-
jonnyjoker01
veterán
De kár
Pedig szívesen néznék meg még egy sorozatot (akár állat formájában
)
A hinduizmusban az avatára (szanszkrit: Avatāra „alászállás”,) az isten alászállása és halandó lényben (akár állatban) való megtestesülése a földön a világ megmentése, a törvények helyreállítása vagy híveinek megoltalmazása céljából.Mondjuk nem tudom hogy nézne ki egy félig ló félig ember vagy ilyesmi, valamit biztos lehetne vele kezdeni
@spammer bocsi
nem gondoltam hogy valami eget rengető spoilert árultam el ezzel, de igazad van.
-
Miniseries volt az indító, ha jól emlékszem..
Meg is van.Amúgy, ha időrendi sorrendet akarsz, akkor a Blood & Chrome legyen az első, az a széria előtt játszódik, és az öreg még fiatal.
-
KisTücsök
addikt
válasz
spammer #25151 üzenetére
Én komolyan nem értem. Ilyenkor emberek elfelejtik használni, vagy úgy veszik, hogy már mindenki látta? Se a Korra-nál se az Avatar-nál egyszer nem használta.
____BSG-t gondoltam elkezdem, ha már mindenki ajnározta. De valami anomáliába futottam, mert a '33' című epizódot elindítva úgy kezdődik, hogy "previously on bsg". Nem is mertem folytatni.
Nem ez az első rész? Vagy mit néztem be?
-
Vladi
nagyúr
Homeland 503. Carrie a
t.gya degyorsan ledobta az ékszíja you, me and the apocalips meg jópofán indul. Nézős.
-
spammer
veterán
válasz
jonnyjoker01 #25149 üzenetére
Azért a spoiler gombot használni kellene ám (egy sorozat végéről írsz). Folytatás nem lesz, ez a hivatalos infó. Én nagyon várom, hogy a készítők hozzanak egy új animációs sorozatot majd, talán valami sci-fi lesz.
szerk: viszont vannak és lesznek képregények az Avatar világában. ATLA-ból olvastam kettőt, nem voltak rosszak, csak szerintem a minőség helyett már kezdenek elmenni a mennyiség felé. Korrából is lesz (vagy már van is) képregény, de szerintem baromira nem kellene kifacsarni, szép volt, jó volt, úgy, ahogy volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01 #25149 üzenetére
"Leszbikus lett vagy mi?" Hjaja nagyon úgy tűnik. Egyelőre új sorozat nem lesz sajnos.
__________________________________SPOILER tag pótolva itt is. - vond
[ Módosította: vond ]
-
jonnyjoker01
veterán
Legend of Korraval végeztem, de az a végén most wtf?
Leszbikus lett vagy mi? Már korábban is kicsit gyanús volt
Mondjuk nem mintha bajom lenne a bi/leszbikkel
Amúgy szvsz nagyon király lett ez is, mondjuk szerintem a Last Airbenderhez képest kevesebb harc jelenet volt. A sztori összeáll, meg van az üzenete is, és mint mindig most is gyönyörű
(mondjuk néha voltak érdekességek, pl füst és láng nem mozgott a háttérben egy csomó helyen) Mondjuk grafikailag az első Avatar "meséje" is jól lett megcsinalva, adta az ősi érzést (mármint hogy régen történt).
Várható még új Avatar? Tudom ennek vége lett, ki lett írva a végén, kíváncsi vagyok lesz-e még.
_________________________________________________________________SPOILER tag-et pótoltam. Ezentúl figyelj rá, légy szíves. - vond
[ Módosította: vond ]
-
viharhozo
addikt
válasz
abridabri #25136 üzenetére
Ez is inkabb csak felindok. Gyakorlatilag ma mar minden sorozat CGI-zik, sokan foglalkoznak ezzel, emiatt aranyaiban joval olcsobb lett. A szineszek bere sztem ebbol a szempontbol mar jelentosebb tetel.
Ajanlott video, aki anno lemaradt volna rola: Parks & Rec.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #25140 üzenetére
Talán a BSG-ben volt a sorozatok történetében látott legjobb űrcsata. Legalábbis a részemről: Talán a Csillagkapu sorozatok voltak még hozzá mérhetőek,de másra nem emlékszem.
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #25140 üzenetére
+1, ha végre lesz netflix
-
bobalazs
nagyúr
Madam Secretary második évada nagyon gyengén kezdődik. Ha nem vigyáznak kasza lesz belőle.
Próbálja ugyan a jelenlegi politikai dolgokat beleszőni, de túlzásokba esik, a megvalósítás sem életszerű...
Csak árnyéka önmagának. -
válasz
viharhozo #25133 üzenetére
Az majdnem mindegy, hanyan warezoljak le a sorozatot, beloluk nem lesz olyan nezo, aki penzt hozna.
Aha, épp ezt gondolták régebben, aztán épp ezen emberek egy része fizet a Netflixen. Az a réteg, aki nem hajlandó kábelt bámulni, talán nincs is előfizetése tévére, de van igénye színvonalas sorozatokra, amiket eddig neten szedett össze.
Ahogy fogom tenni én is, amint elkezdenek szolgáltatni nálunk is.Igaz, nem éri meg, ez sajnos nem vitás... a jelenlegi (régi) formában nem.
abri is remekül megfejtette, kb ez lehet a helyzet. Kíváncsi vagyok, egy jobb űrcsata mennyibe fájt pl a BSG-ben. Azért ott volt egy s más. -
k-adi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #25137 üzenetére
Nem baj, a lényeg benne van.
-
scope2007
addikt
sziasztok!
kérlek mondjatok ezekhez hasonló sorozatokat:
ezeket láttam, és nagyon tetszettekthe wire, the shield, the unit, grimm, strike back
Silicon Valley -
Na akkor felvallalom a "megmondoember" szerepet most ,es elmondom miert nem keszul scifi sorozat .
Szoval tessek figyelni !
A scifi a ledragabb mufaj ,senkinek sincs penze urhajokat meg lezereket meg urlenyeket CGI-ztetni hetente 45 percben .
Ennyi diohejban. -
Melack
veterán
Estét! Tudtok nekem jó/ közepesnél jobb, szinkronos, sci-fi/krimi/thriller sorozatot javasolni? Lehet egy évados is. Köszönöm!
-
viharhozo
addikt
válasz
FoxiestFox #25129 üzenetére
Sztem eros naivitas azt gondolni, h vmi eros anti sci-fi lobbi dolgozik a hatterben. A harom nagy, angol nyelvu orszagban (USA, NBR, Ausztralia) keszul evente kb. 3-400 sorozat. Az, h ilyen oriasi mintaba se fer bele tisztesseges sci-fi, egyszeruen azt jelenti, h nem eri meg csinalni. Es nem is csinaljak.
Az majdnem mindegy, hanyan warezoljak le a sorozatot, beloluk nem lesz olyan nezo, aki penzt hozna.
A SyFy az eredeti koncepciojaval megbukott. Azert gyart(at) olyan sorozatokat, amilyeneket, mert ezeket megeri gyart(at)ni. Jellemzo, h jelenleg a wrestling a legnezettebb programja.
-
dokee78
félisten
Halt and Catch Fire,The Last Ship letudva.
Elkezdtem a Kingdomot,első rész tetszett.
Kíváncsian várom merre halad. -
válasz
viharhozo #25128 üzenetére
Van.
Majd térjünk vissza erre 2-3 év múlva, mikor a scifi is sorra kerül a streaming szolgáltatók repertoárjának bővítése során.
Villámgyorsan terjeszkednek, úgyhogy csak idő kérdése, talán még ennyi sem kell.
Ahogy gyártanak ma már minőségi politikai drámát, és minőségi képregény-adaptáció sorozatot is (amelyek ezelőtt kábelen sem voltak túlzottan jellemzőek, nemhogy jó, de semmilyen minőségben sem), készíteni fognak scifit is.
De azért viszonylag mókás, hogy úgy véled, hogy a keresletet szolgálják ki manapság pl a SyFy-nál..
Nyilván azért zakózik kritikailag és nézettségben is gyakorlatilag az összes futó sorozatuk.
A SyFy arra a vonatra ült fel, ami a minél kisebb költségvetést tartja szem előtt, megpróbálják lenyomni a nézőik torkán az ebből képződött kakapépet, és mikor nem jön össze, széttárják kezeiket, mondván óóóó, a scifire nincs kereslet.
Azt így nagyvonalúan el szokták felejteni, hogy világszinten mennyi ember követte pl a BSG-t letöltés formájában...
A minőségi sorozatozás jövője, főleg scifinél a streaming... mert a scifi rétegműfaj, sosem fog kábelen akkora számokat hozni, mint egy GoT pl, egyszerűen túl kicsi hozzá a csatorna, hogy igazán jó tartalmat tudjon gyártani a kevés nézőjének. -
viharhozo
addikt
válasz
FoxiestFox #25099 üzenetére
Ne viccelodjunk mar, ha lenne kereslet, lenne ilyen sorozat. Nincs. Illetve annyi nincs, h a koltsegeket behozza.
abridabri: teljesen mas a film es a sorozat koltseg/bevetel viszonya.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
brownus
veterán
válasz
rétisün #25124 üzenetére
extant megvolt, nekem bejött. ami félig-meddig scifi, a person of interest, kurvajó sorozat.
régebbről a fringe volt ami tetszett. szerettem az sgu-t is, kis bsg pótlék
mi volt még? dollhouse is bejött, de ott a fox kavarta a fost nem picit. megint, lásd ff.
jó régről, sajna csak egy évadot élt meg, pl. a day break
-
rétisün
veterán
válasz
brownus #25122 üzenetére
continuum: én végignéztem (az utolsó évad még hátravan, most lett csak hozzá felirat) sztem érdemes.
"a the 100, lesz 3. évad?"
imdb szerint lesz, bár dátum még nincs hozzá.
esetleg extant, idegeninváziós-mesterségs intelligenciás, bár 2 évad után kaszálták, annyira mégse lett sikeres.
-
-
brownus
veterán
válasz
rétisün #25119 üzenetére
az első évadot láttam, érdemes lenne folytatni?
(#25120) monstre , köszi! megcsekkolom őket
a the 100, lesz 3. évad?
no, ezek közül a Childhood's End ami érdekel. régen imádtam az x-filest, viszont ez az új reboot vagy csak egy örömévad, abszolút nem érdekel. nem is értem, de kurvára nem
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #25078 üzenetére
perverz vagyok, tudom, de a helix g.ci jó volt
azt nagyon sajnáltam hogy kaszálták
(dark matter háttérzajnak tökéletes volt, dominiont elkezdtem de pár rész után kukáztam, killjoyst 2 rész után, 12 majmot kb az évad felénél, már nemtom, defianceét 1-2 rész után)
az ascension nem volt rossz, de semmi extra.
nembaj, jön a westworld (nolan írja + hbo s.), ja, meg az expanse is, az syfy, de... meglássuk
megnéztem a minority report első részét, de kuka. a limitless meg nem érdekelt.
ennyi, van/lesz még scifi a közeljövőben?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dokee78 #25115 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy
Eddie ugye megölte magát, így a öreg nem létezhetett volna, így nem jön vissza Barry korába, nem hozza magával az AI-t, de így viszont nem történtek volna meg a korábbi események. Szal hja paradoxon alakul ki, szóval semmi értelme nincs. Nem agyalok rajta, mert az időutazásos dolgok összezavarnak mindig.
Mert gondoljatok bele, Cisco sem emlékezhetne a törölt idővonalra, illetve Eddie halálával a korábbi évad történései is meg nem történté kellenek hogy váljanak.
Tegnap megnéztem még a SHIELD-et is, meg a Supernaturalt is. Utóbbi a szokásos, előbbi egész jó volt, a végén vágtam egy WTF fejet, és valamiért eszembe jutott a Lost-os "We have to go back..." téma.
-
gtamate2
veterán
válasz
jonnyjoker01 #25112 üzenetére
2016 Január
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Archer s7 mikor jön?
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Flash 2x02
Jó kis rész volt ez is, a vége meg eléggé meglepő. Amit nem értek egyelőre, hogy miért nem használják az MI-t ami a laborban van a falban.
-
törölt tag
AHS 1x2:
jó ez.
-
dokee78
félisten
Halt and Catch Fire S02E07
Te jó ég Boswothnak új szinkron hang. -
dokee78
félisten
Kingdom ízig vérig dráma vagy van benne harc is?
Warrior filmre hajaz?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest