- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na végre van egy kis szabad délutánom szóval bepótolom a hiányzó sorozat részeket.
SupNat:
9x11
9x12
9x13Agent of SHIELD
1x12
1x13Kíváncsi vagyok emelkedik-e utóbbinál a színvonal, mert már csak megszokásból nézem
Helix 4-5-6 holnapra marad.
-
dokee78
félisten
Arrow Help please.
Spoiler lehet!!!
S01E14 Odyssey:Slade Wilson(Elvileg ő Deathstroke) és Oliver elindult a bázist megtámadni./OFF]
Viszont az akna dolog után a sátorban ott van Deathstroke.
Akkor most hogy van ez?[Folytatva a epizódot kiderült
-
törölt tag
Helix 1x06
Ez is jó volt, bár másra számítottam, úgy tűnik még 2 szálat behoztak a készítők. Kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki ebből az egészből.
Nézi még valaki?
-
spammer
veterán
- The Wire (rendőrség, drogok, gyilkosságok, politika, városvezetés)
- Breaking Bad (ezt mindenki ismeri)
- Rescue Me (dramedy, szóval humor és dráma is van benne, de pl. sokszor szóba kerül a szeptember 11-es téma, mivel tűzoltókról szól, és van benne durva szöveg, mindenféle humor, és hát Denis Leary, aki kurva jó.)További jó kábelesek vegyesen: Treme, The Shield, Boardwalk Empire, The Killing, vagy most indult a True Detective (8 rész lesz és egyelőre 3 ment adásba).
Még nem láttam, de jókat írtak róla: House of Cards, Newsroom
SupNat miatt részvétem
Első 4 évad (talán még az 5. is) jó, utána erős lejtmenet.
-
bok92
addikt
Political Animals
Ejj de jó kis sorozat volt. Nem a politikán volt a hangsúly, hanem inkább a családi drámákon, de ez nem is baj. Kár, hogy csak hat részes.
-
alratar
addikt
-
IchiZ
csendes tag
Üdv a sorozat guruknak !
Tudnátok nekem ajánlani pár kábeltévés sorozatot, ahol a keményebb jelenetekkel, szövegekkel, témákkal nem fukarkodnak a készítők, és a cenzorok keze sem vagdossa ki a jelenetek felét ?
Eddig ezeken vagyok túl: Sopranos, Rome, Deadwood, True Blood, Spartacus, Game of Thrones,
Carnivale, The Walking Dead, Polip (La piovra) összes
Amit most kezdtem el nézni az a Supernatural, de ez elég gyengécske eddig, igaz csak az első szezonnál
tartok még, remélem később belehúz.Bármilyen műfaj iránt nyitott vagyok, lehet krimi, horror, western, történelmi, társadalmi dráma, fantasy, stb.
A lényeg, hogy a politikai korrektség és a cenzúra minél kisebb mértékben legyen jelen.Nem vagyok egy nagy sorozatnéző(inkább a mozifilmeket szeretem) de ha találok valami nekem tetszőt, arra
rá tudok kattanni rendesen.Ha tudnátok nekem javasolni pár címet, akár régi akár új, azt nagyon szépen megköszönném
!
-
Viszlát
addikt
Friday Night Lights (kisebb SPOILEREKKEL):
Lenyomtam az összes évadot, bár az utolsó kettő leginkább már csak kíváncsiságból csúszott le, hogy mit hoznak ki az egészből. Alapvetően egyedi hangulatú sorozat, "hétköznapi" emberekkel, akik persze akár jót, akár rosszat csinálnak, kivételes magasságokba és mélységekbe zuhannak (azon természetesen fenn sem akadok, hogy egy texasi kisvárosban szinte kizárólag csak modellek élnek és minden tinédzser 25-nek néz ki). Sajnos már a második évadnál kezdett látszani, hogy itt tulajdonképpen 2-3 karakter volt kitalálva egy szezon erejéig, most akkor hogyan tovább. El is kezdődtek a bajok, félbehagyott szálak, ostobán eltúlzott szituációk, semmitmondó párbeszédek, karakteridegen fejlemények karakterfejlődésnek álcázva. Edző bá' mondjuk legalább megbízhatóan hozta végig ugyanazt, amit az első évadban, se többet, se kevesebbet, csücsörített szájjal mondjunk komoly dolgokat és minden megoldódik. Meg az asszonynak se volt egy szimpatikus megmozdulása, bár messze elmarad megkergetném faktort illetően Skyler White-tól...
Egy szóval, fene se tudja, mert tele volt baromi idegesítő dolgokkal, de valahogy mégiscsak végignéztem, úgyhogy jól megmondtam most magamnak a tutit...
-
spammer
veterán
The 7.39
Életszagú romantikus dráma 2x50 percben, a műfaj és az angol sorozatok kedvelőinek ajánlom. A főszereplő páros nagyon jó (a TWD kormányzója itt egy teljesen más szerepben) és a történet/rendezés is elég jól sikerült.
-
barisj
aktív tag
John Doe sorozatnak miért csak 1 évadja van? K@rva jó pedig
-
törölt tag
TTP 1x13
Wow, ez is nagyon jó rész volt, elég izgalmas, és kaptunk kis cliff-et is. Viszont most most nem lesz 3 hétig, aztán is ki tudja mikor? Nem értem én ezt...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
#51177472 #10571 üzenetére
SupNat imdb 22 rész általában
-
törölt tag
Elkezdenem nezni az Odaat-ot, de eleg azt a sok evadot bepotolni..
Hany reszes evadok vannak? -
lacy86
addikt
válasz
callmeakos #10538 üzenetére
Marvel: Agents of SHIELD
A trailer alapjan megtetszett , szerintem hozza adom a listahoz!
-
tPedro_
őstag
Latta mar valaki az aktualis 2x15 Elementary reszt? Nekem ugy tunik, hogy a 7:48 es 9:10 kozotti jelenetben Sherlocknak mas a hangja, mintha egy masik ember beszelne. Erdekes.
-
leslieke
Jómunkásember
Az angol verzióban nincs híd: The Tunnel
-
negyven2
veterán
-
Huma
addikt
válasz
leslieke #10372 üzenetére
Megnéztem a Broen-t. Tényleg jó volt.
Az amcsik csináltak belőle egy remake-t ha jól tudom. Azt látta valaki? Van olyan jó mint ez ill a sztori mennyire egyezik? Még egyszer nem akarom ugyanazt megnézni más kiadásban.Legend of Korra 2:
Hozta az első rész szintjét. Tetszett. Az első Avatarról szóló részek nekem is nagyon tetszettek. -
brownus
veterán
-
mayday00
őstag
Magyar premier – Cinemax: 02.08 Banshee (Banshee) 2. évad
-
mayday00
őstag
Magyar premier – AXN: 04.09 Hannibal 2. évad
Magyar premier – STORY4: 02.16 Poirot 13. évad
-
törölt tag
Arrow 2x13
Wow, belecsaptak a lecsóba, nagyon erős volt ez a rész, aki még nem látta, nézze meg
-
KisTücsök
addikt
Latinul? Na addig nem jutottam.
Azt is leszinkronizálták?
Amúgy azért is gondoltam, hogy szinkronnal kezdek bele, mert 4 évadon keresztül megszoktam a karakterekhez tartozó hangokat.
Köszönöm a válaszokat!
Még meggondolom. Mindenesetre remélem a 4.-5.-6. évad hasonló színvonalú, mint az első három.
-
callmeakos
veterán
válasz
HuMarc #10543 üzenetére
Ha láttad elmondom
(#10544) tDr1v3r
Hát az attól függ. Ha nem vagy annyira rápörögve akkor inkább még várj vele, mert az érdekes cselekmény kibontakozása még a kicsit uncsibb részeknél kezd kibontakozni, viszont ha csak a 2 résszel ezelőttitől kapcsolódsz be, sok lehet a sötét folt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest