- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Használt VGA / videókártya ajánló
- eGPU tapasztalatok
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#54715584 #10899 üzenetére
Hát, sok infó nincs. Utolsó évad utolsó részének végén ugye betettek egy "to be continued" feliratot, aztán semmi hír nem volt róla. A kezdeti 15 milliós nézettség alig 2-3 millióra esett vissza a végére, elég nagy bukta volt, pedig én imádtam. Sylar király gonosz volt. VOLT.
Pár hónapja jött a pletyka hogy folytatják a sorozatot, de új szereplőkkel, a régiek közül csak cameozás erejéig jönne vissza pár ember.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lacy86
addikt
Arrow S02x14 gyere mar!
-
törölt tag
válasz
Fandango #10892 üzenetére
Közben folytattam, 4x05-nél tartok.
Végre egy kis dráma, meg összefüggő részek. Azért örülök, hogy fejlődött kicsit. Az első 3 évad nagy része nem sokban különbözik bármelyik más heti nyomozós soritól.
Bár az tény, hogy a szereplők közötti kémia már az első résztől kezdve működik.
Úgyhogy folytatom mégiscsak -
dokee78
félisten
True Detective Season 1: Episode #6 Preview
Ez sem tűnik gyengének. -
Fandango
veterán
-
törölt tag
White Collar 3x12-t nyomtam le. Kicsit unalmas ez az epizodikusság... Néha marha amatőr a megvalósítás. Keller is unalmas már. Peterről nem is beszélve...
Javul ez valamit a későbbiekben? Lesz normális átívelőszál, amivel minden részben foglalkoznak?
Vagy felejtsem el és kasza? -
spammer
veterán
Egy magyar grafikus minden egyes Breaking Bad epizódhoz készített egy minimál posztert. Baromi jók!
Megtekinthetők itt: Posterology (értelemszerűen spoileresek)
-
TazLeacher
nagyúr
Misfits kivégezve.
Nem szeretem a brit filmeket/sorozatokat (persze van kivétel, de 10-ből 9 esetben nem jön be a dolog), ez mégis valahogy fenn akadt a rostán, az 1. évad után nem bántam meg. Egy jó összerakott, érdekes, fordulatos kis olcsó költségvetésű sorozat bontakozott ki. Hogy valamiből ennyire más legyen a végére...történet 0, fordulatok 0, ahogy ezek az elemek csökkentek, ezzel egyenesen arányosan nőtt az alpáriság és az altesti primitív poénok (vagy annak szánt) száma, amit még lehetett tetézni is (Alex 5. évad beli képessége és az ezzel kapcsolatos történések...ez már tényleg sok volt). Nem mondom, hogy nem volt egy-két jó poén, és nem vagyok prüd egyáltalán, de a céltalan sz@r-f@sz poénoknál azért több kell, hogy szerintem valami jó legyen. 1 évad erős 6-os, onnan meg egyenesen lefelé egy gyenge 4-esig. Nálam így összkép 5/10, nagy jószívűséggel. (Nem volt még ilyen sorozat, amit végignéztem volna, és a végén 5-re értékelném...az ilyeneket ki szoktam lőni. Ha 22 részesek lettek volna az évadok, akkor ez is megy a kukába...) -
thomeef
őstag
True Detective S01EP5: úristen mekkora rész volt, ez a sorozat minden eddigi hollywoodi filmet ver a témában, kegyetleeeeeen
-
aizen92
addikt
Párom kitalálta, hogy nézzük meg ezt a Revenge-t. Első évad letudva.
Vegyesek az érzéseim a sorozattal kapcsolatban, a story jó, csak előre kiszámítható. Kb. minden rész után meg tudtuk körülbelülre saccolni mi lesz, és hogy az évad mivel zárul, kövi évadot mivel nyitják. Láttam már jobb színészi alakítást, de egész jól visszaadják a történetet a karakterek.
Azt kell, hogy mondjam egy gyenge 4-es.
Nem egy Wire,BreakingBad,HouseofCards színvonal, de azért kellően pörög és odaragaszt. Inkább csajos, dráma/krimi. Nem véletlen csak 8.1 IMDB-n, ami reális értékelés szerintem.Egyszer végignézhető, ha éppen várod az aktuális sorozataid beindulását/új részeit
-
tonyrulez
őstag
American Horror Story: Asylum (2. évad)
Sokkal de sokkal jobb volt mint az első. Igaz a sorozat készítői eléggé elnézhették a horror szó jelentését, inkább krimiszerűségnek mondanám, folyik benne a nyomozás rendesen (persze nem rendőri nyomozás). Szóval akinek nem jött be az első évad, az is nyugodtan próbálja be.SP
Bár ez a földönkívüli téma elég WTF. Viszont ennél nácibbnak kinézőbb színészt nem tudtak volna találni -
spammer
veterán
válasz
kecskebégető #10880 üzenetére
A Firefly szép volt, jó volt, nyugodjék békében.
-
brownus
veterán
a banshee mint egy vírus terjed a kollégáim, és a haverjaim körében. mindenki odáig van meg vissza
mondtam én... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
bambano #10875 üzenetére
Mindent láttunk már nyilván.De kb az összes sorozattal így van.Én primán eltudok vonatkoztatni ettől a részétől.Hameg valami nem tetszik nem nézem.Ennél még maradok pár részt kialakulhat bármi.
Bár a legjobb lenne ha igaz lenne a pletyka és egy hatrészes miniévadra visszatérne a Firefly.... -
bambano
titán
ez a glades váratlanul jó lett.
-
bok92
addikt
True Detective
Na az 5 rész letudva. Nem gondoltam volna, hogy még várni fogom a következő részt.
Amúgy meg mi ez a sok Banshee szereplő? -
bambano
titán
válasz
kecskebégető #10874 üzenetére
nekem vegyes a véleményem róla. végülis nem rossz, csak bizonyos dolgokat mintha már láttam volna... csúcs kölköket már láttam a smallwille-i gimiben, időlordot is láttam már. meg a gerjesztett konfliktus is egyszerű, mintha én írtam volna...
-
kecskebégető
aktív tag
Star-Crossed pilot pipa.Tinis scifi de annyira nem volt vészes mint CW sorozatzól várná az ember.
Ebből még nagyon jó de extra gagyis lehet.
A folytatásra kiváncsi vagyok. -
thomeef
őstag
Nah 1,5 nap alatt letoltam az eddigi Banshee részeket, és hát mit mondjak, tényleg üt
SPOILER
Egyetlen egy negatívuma hogy a Rabbit-es szálat addig húzzák, hogy már most kezd nagyon unalmas lenni,de van egy olyan érzésem hogy még fogják is...Az első évad végén el kellett volna varrni a szálat, úgy lett volna tökéletes. Csak gondolom nem volt elég új ötlet a második évadra...
-
bAtt001
addikt
na véget ért a house of cards 2. évad, ilyen még nem volt de remélem nem lesz több évad, ez így egyszerűen tökéletes volt, nem kell tovább fűzni a történetet, az egész sorozat 10/10. magasan a többi fölött áll minőségben
-
bok92
addikt
True Detective
Ok, megnéztem 3 részt. Azért alakulgat a sztori.
Azt hittem, hogy kasza lesz, de jó irányba halad, szóval marad.
-
bok92
addikt
House of Cards s0203 magyar felirat [link]
-
brownus
veterán
egy érdekes témájú sorozat pilotja, remélem lesz belőle sorozat is! babylon
remek volt, bár milyen lenne hiszen boyle rendezte! -
kecskebégető
aktív tag
The After pilot letudva.
Jöhet az évad berlőle.Kb 2015-ben ahogy olvasgatom.Ha berendelik egyáltalán... -
A Believe pilot-ot nezte valaki? Erdekelne velemeny rola
-
törölt tag
válasz
kecskebégető #10854 üzenetére
No, így van vélemény mindkét oldalról
(#10855) mepet
Nekem a zenék is bejönnek, szerintem nagyon jól kontrasztban vannak a nyomasztó hangulattal. Még a Fever is bejött a rész végén
Bár eddig ez volt e kedvencem
-
mepet
addikt
Helix S01E07: ez mindent vitt, részről-részre érdekesebb a sztori, és már csak az 5-ből 3 háttérzene volt zavaróan gagyi.
-
bAtt001
addikt
válasz
spammer #10815 üzenetére
szintén True Detective 1x05
hát azt a nemjóját már, ez a sorozat iszonyat jó
évad közepe hatalmas fordulat az egészben, semmi ilyenre nem számítottam. már bekerült a legjobb sorozatok közé nálam, nézem mellette a House of Cards-ot is most és nem tudom eldönteni most melyik a jobb. ritkán látni ilyen minőségi sorozatokat, csillagos ötös mindkettő
-
törölt tag
Star-Crossed első 6 perc SPOILERES
Megérkeznek a békés idegenek, akiket rögtön le is rohan a katonaság. Pár perccel később rálőnek egy védtelen 6 éves (idegen) gyerekre.
Kikapcs.
Gratulálok.
Valaki majd szóljon pár hét múlva, hogy érdemes-e nézni ezt a
szartsorit, mert ez így borzalom, hogy 50+ éve nem tudnak kilépni a klisékből... -
thomeef
őstag
válasz
dokee78 #10825 üzenetére
Egyébként ha szereted a Banshee-hoz hasonló durvulást, akkor a Sons of Anarchy tetszeni fog
-
bok92
addikt
Na ez sem lesz a Linux éve...
-
spammer
veterán
válasz
dokee78 #10825 üzenetére
Úgy tudom, hogy a második évad még nincs hivatalosan bejelentve, de antológia, és elvileg lesz új etap. Pláne ilyen siker után. Meg amíg lesz ötlet (és sikeres is lesz), addig gondolom folytatják, hiszen évente lehet újítani.
Remélem, hogy Pizzolatto és Fukunaga készíti a következőt is. Csak, hogy jobbat össze tudnak-e hozni és milyen színészeket szereznek meg, amivel szintet tudnak lépni, na az még érdekes lesz...
McConaughey-vel most nagyot húztak (de persze Woody papa is jó).
-
dokee78
félisten
True Detectiveből gondolom csak 1-2 évad lesz.
-
Viszlát
addikt
válasz
horush #10766 üzenetére
+jhonny06 & aizen92:
Mint irtam, nem magat a gyilkossag tenyet kifogasoltam, hanem a modjat. Szerintem atgondolatlan es felelotlen volt, ezert erzem karakteridegennek. Az, hogy a forgatokonyvirok szerint nem talaltak rajta fogast nem jelent tul sokat, nyilvan tul korai lenne meg megbuktatni.
-
horush
addikt
válasz
FireKeeper #10822 üzenetére
Legalább más is befejezte. Féltem, hogy még nem lesz kivel beszélni róla.
SPOILER:
Az utolsó "szerepe" alapján nagyon úgy tűnik, főleg, hogy elvileg már hetek óta nem látták. Először mondjuk nem gondoltam volna, hogy ott is marad, csakhogy elájul pár órára. Sajnáltam is őt, sokkal inkább, mint Zoe-t, kiváló karakter volt.
Egyébként csak én éreztem túlzásnak a Meechummal való édeshármast? Pláne, hogy még csókolózott is Frankkel, nem csak Clairet használták közösen. Vagy volt valami az első évadban, amire nem emlékszem tisztán? Mert ezek után mintha derengene valami utalás, de nem vagyok biztos benne. -
horush
addikt
House of Cards S2: Sajnos 3 nap alatt kivégeztem, nagyon kevés ez a 13 rész. Mindenesetre ez az évad is kiváló volt.
-
törölt tag
Lost Girl S04
Pocsék. Unalmas. Amatőr.
Na jó, kicsit bővebben: még mindig jobb, mint a SupNat (kövezzetek meg), de ez az évad annyira súlytalan volt. A felépített mítikus világ nagyon jó, nekem nagyon tetszik, bőven van háttérinfó, de ebben az évadban valahogy egy helyben topogtak. A finálé(?) pedig minden volt, csak izgalmas nem. Bár a rész végén volt 2 szép perc, de azt is inkább a zene dobta meg...
Valahol azt érzem, hogy nagyon amatőr a megvalósítás. Ha jobban odatennék magukat a készítők, simán kenterbe verné a SupNat-ot. Bo szenvedése meg borzasztó és borzasztóan énközpontú.
Sajnálom ezt a sorit. Még megnézem a köv. évad elejét, de valószínű kasza lesz belőle. Pedig milyen jól indult... -
spammer
veterán
True Detective 1x05
Ismét feljebb rakták azt a bizonyos lécet. Várjuk a következőt.
-
bambano
titán
Mr. és Mrs. Bloomról vélemények?
-
S e t h
nagyúr
válasz
bambano #10801 üzenetére
én nem vagyok szimattatyós bölcsész, hogy ilyenek jussanak eszembe arról a jelenetről,
Én sem, de általában nem azért van az agyam, hogy csak lötyögjön a fejemben.ha igazad van, az csak egy plusz indok, hogy ne nézzem.
Ezzel a kiváló érveléssel nem tudok mit kezdeni.ezért sem értem az ilyen mondatokat, hogy szerintem ne nézz sorozatokat, nem neked valók
Én nem is állítottam ilyet, szóval a hivatkozásod ebben az esetben nem helyénvaló.sikersorozat? engem csak mérsékelten befolyásol, hogy mások szerint mi a sikeres, pl. a legyeket sem tartom jó példának, pedig létszámfölényben vannak.
Nem is rólad volt szó, hanem dokee78-tól és ha elolvasod mi volt nála az indok a kaszálásra- pl hdd helyhiány- úgy én választ kaptam az első kérdésemre és te a hozzászólásod hiábavalóságára. -
mepet
addikt
A Breaking Bad erősen életszagú, tehát nem túl vidám, ez tény. A maga nemében páratlan sorozat.
Ha viszont igazán könnyed sorozatra van szükség, ott a Community. Übervicces, többségében túlkoros usa-beli állami fősulisok spanyol-tanulókörének kalandjai. Profi színészek, minden rész önmagában is élvezhető. A paintballos epizód meg mindenki szerint megjelenésének évének legjobb sorozatrésze volt.
-
trassher
addikt
Da Vinci's Demons letudva, várom a második évadot.
Most a Black Sails ami nagyon tetszik, feliratra várok a negyedik részhez. -
dokee78
félisten
válasz
callmeakos #10806 üzenetére
Nem mindet azért kaszáltam,mert rossz lett volna.
Tudom hülye okok,de ez van.The Walking Dead Néztem a 7. részig,leálltam elkezdtem filmeket nézni.
Kellett a hely a HDD-n és törölnöm kellett valamit.
Dexter Ugyanazért,mit a TWD.
Arrow Lassan a fél város tudja,hogy ki ő. Ez unszipatikussá teszi,ezen kívül nem rossz.
American Horror Story,Breaking Bad,Supernatural,valóban,kasza. -
gyuromoj
veterán
-
válasz
kecskebégető #10804 üzenetére
Akkor most johet, a The originals
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
dokee78 #10774 üzenetére
Amiota megleltem mindig ezt ajánlom.
Frissíti állandoan:
Hali! Itt vannak azok a sorozazok amiket végignéztem illetve nézek.
Ha kimaradt valami majd bővítem.Rajzfilmek most kimaradnak.Dallas-Texasi családi dráma remek.Ital,olaj,rodeo
Benji-Halvány emlékeim vanna róla két dolog viszont éles zax és zord a két lebegő lavór droid.Könnyed gyermek scifi
Stargate sg1-A filmből egyenes folytatása sorozat formájában remek karakterek igazi scifi "valóban"
Stargate atlantis-KIsebb leágazás első résznél köpködtem azután fan lettem.
Stargate universe-A köpködés ismét előjött megszeretni nem nagyon szerettem meg komor drámaibb bár nem rossz scifi
Caprica-Battlestar galactica előzmény néha felpörög néha részeken át unalom mégis hétről-hétre néztem mer amúgy hangulatos scifi
House-Drogger,buggyant doki őrűlt kórházi ámokfutásaiMég mindig zseniális.
Terminator: The Sarah Connor Chronicles-Hmmmm az uccsó rész nagyon brutál lett kár,hogy nem folytatták mert egyébként remekűl darálható közepes scifi.
Desperate Housewives-Milfek,fekete humór,dráma,kacagás hatalmas.
Fringe-Brutál jófajta scifi.Másdimenzók,rejtélyek,misztikum szerethető karakterek csillagos 5.
The vampire diaries-Elsőre én csodálkoztam magamon miért nézem de egyszerüen nagyszerü vámpírós(vérfarkasos ,stb)romantikus vérfröcsögés.
Doctor who-Nem véletlen mehet ezer éve remek scifi és egyre jobb.
Torchwood-Doctor who mellékszál kedvenc sorozatom.
Star Trek: The Original Series-Klasszikus
Star Trek:The next generations-Klasszikus
Star Trek: Deep Space Nine-Klasszikus
Star Trek: Voyager-Klaszikus(Kedvenc trek sororzatom)
Star Trek: Enterprise-Bájos
True blood-Déli bunkók,vér,belek,csecsek,boszik,stb Mentem enni.
Dollhouse-Hangulatos scifi cicamicákkal
Misfits-Kééééééééééééééééééééész.Beteg szuperhősös sorozat kifordúlva.
Death valley-Gore
Esmeralda-A vak lány esete hoszé armandóval
A homok titkai-Donató rulez,csecsek ááááhhhhh
Rabszolgasors-Jeje jeje géjungéjá jé.....Bajszos ostoros szappanopera
Top modell-cickóóóóóóóóóóóóóókkkkkkk
Game of thrones-Fantasy klasszikus fantasy elemek nélkűl brutálisan nyersen
Firefly-Űr western scifi roppant egyedi és imádnivaló
A tenkes kapitánya-Klasszikus
Knight rider-Beszélő autó,hihetetlen hajak oh yes 80-as évek
Xena-Börtangás fantasy pöpec
Legend of the seeker-klasszkus fantasy klasszikus elemekből építkezve.Ricsi a kiválasztott imádtam.
Hercules-Börtangás fantasy férfi verzió.
Warehouse 13-Varázstárgy vadászat .Könnyed scifi
X files-KLASSZIKUS
Sliders-Csúszunk dimenziók között?
A guldenburgok öröksége-Áhim amikor megjelent brutál dobolás volt ennyire emlékszem.
A klinika-Pfff de néztem
A polip-Igazi frankó maffiás sorozat
Angyalbőrben-Bakák mindenapi életét bemutató sorozat.
Being human-Szellem,vámpír,vérfarkas közös albiban
Árva angyal-Dekoltááááááááááááázs
The young indiana jones-Nem volt nagy szám de kipörgettem
Babylon 5-Kiváló scifi
Charmed-Bübályos boszik ehhhehehe flatty flatty
Colombo-Az öreg szivar és kutyusa kalasszikus
Az öreg-Igen az volt és még nyomozott is
Derrick-Ő is öreg volt szintén nyomozott a társával német cucc.
Battlestar galactica-Elmondhatatlanúl klasszikus űropera a régi is.
Farscape-Élő űrhajón jópár különös lény nagyon nagy scifi.
Eureka-Egyre roszabb... .....Amúgy könnyed scifi aranyos karakterekkel.
Forró szél-Egy kv rendel imádom.
Sanctuary-Menedég a világ természetfeletti lényeinek Amanda tapping által.Love...
Linda-Kimostam az ővem jjáh.
Miami vice-Katamarán zsaruk közepes.
Szívtipró gimi-A főcímre meg néhány cickóra emlékszem csk.
The walking dead.Hehe hör hhhhhhhörr.Zombik országa.
Twin peaks-Morbid ,elborzasztó,misztikus klasszikus
V 2009-Testrejtegető hüllők inváziója remek.
Vad angyal-Most ne nézzen ide senki
Váratlan utazás-Kedves emberkék élete vidéken.Kb ennyi update lesz ha eszembe jut még valami.
Update
Vészhelyzet-Doki hegyek
Update 2
Andromeda-Hercules szerzett egy űrhajót.Fasza scifi
Update3
Angel-A jóútra térni akaró vámpír cleaner közepes működése.
Update4
Időlabirintus-Oh az agyam már nem a régi majdnem kimaradt ez a klasszikus gyermek? fantasy amiben a lekicsínyített labirintusban üldözik a nídust a kölykök.
Update5
Hegylakó-Csak egy maradhat.Szerintem is a színészenek kelett volna az utolsónak lenni a castingon.(Adrian Paul grrrrrrrr.)Mihaéla didiokoff szintű borzalom.Vagy inkább don the draggon wilson khmmm
Update6
Magnum-Ferrari,forrónadrág,hihetetlen haj és bajusz,dobbermanok,higgins a komornyik és laza nyomozások cool.
Update 7
The fades-Brutálisan jó angol horror-misztikus sorozat.A szellemek ember húst esznek,hogy ismét a világunkban járhassanak.
Update 8
American horror Story-Nyomasztó kisértetház gyilkos latexruhás valami beteg környék.
Update 9
Once upon a time-A gonosz mostoha átka miatt a mi világunkban ragadtak a klasszikus meseszereplők(Hófehérke,piroska,tücsök tihamér,stb)mit sem tudva valódi énjükről élik a kisvárosi átlagéletet.Egy csak egy ki az átkot megtörheti.Zseniális könnyed dráma-fantasy.
Update 10
Supernatural-Két testvér üldözi a sárgaszemü démont aki megölte anyukájukat.Közben azért összefutnak más természetfeletti lényekkel is akiknek elpáholják némi besózás után a pukkantójukat.
Update 11
Dallas 2012-A trottyok visszatérnek poronytyaik meg tükörként keverik a kaksit.Jó lesz ez nagyon.
Update 12
(B)Falling skies-Most fejeztem be a 2 évad daráját.Nagyon bejött. Idegenek megszállják a földet és csak a Second Massachusetts képes valamiféle ellenállást felmutatni állandó menekülés közben.Dráma scifi ajánlott.Update13
Lost Girl-A magyányos succubus megtalálja az övéit akik szintén nem átlagos természetfelettiek és sok balhéba kverednek.
Update14
666 Park Avenue
Az ördög ügyvédje?Eddig nagyon beszippant.Bármerre mehet még.Erős 8-as
Update15
Les Revenants -A halottak?Visszatérnek?-Nem rohadnak?-Nem akarnak gyilkolni? Francia "pszájko",dráma,nyomasztás.
Update15
Heroes-Emberek különleges képeségekkel a világmegmentésért vagy éppen ellene.
Update 16
Arrow-A klasszikus képregényfigura kicsit az újkori batman stilusban tesz igazságot a miután 5 évig volt távol egy rejtélyes szigeten.
Update 17
Dollhouse-A szék amellyel különböző szeméyliségeket lehet feltölteni embereknek.Ez brutál dolgokat okoz itt és a jövőben is....
Update 18
Grimm-Egy rendőr felfedezi,hogy ő egy Grimm leszármazott.Ezért nem éppen szeretik a természetfeletti lények mert az ősei bökővel filéztéki a nem emberi társadalmat.Remek néha könnyed néha brutális sorozat kötelező.
Update 19
Orphan Black-A hihtetlen popsival rendellkező punk-rocker maca érdekes jelenet részese lesz.Látja magát sinek közé ugorni.Majd ezután ő ugrik be a halott alternatív énjének életébe.De egyre több rejtély és egyre több önmaga bukkan fel.Nyomozgatos laza scifiszálas sorozat kellemes szereplőkkel.
Update 20
Da Vinc'i s Demons-A fiatal Leondardo kalandjai kicsit másképpen.Véresebb csöccsel telítetteb mint gondolnánk.Némi misztikum,ármánykodás Scifi?,fantasy.Jó lesz ez.
Update 21
Sherlock-A régi jó öreg kabát a mai anyagokból újravarrva.Zseniális!!!
Update 22
Hannibal-Senki ne vacsora közben nézze ezt a nyomasztó brutalitást.Igazi utazás a az agytól a segglukig.Beteg.
Update 23
Hemlock Grove-A cigány vérfarkas és a vámpír aki nem tudja magáról,hogy vámpír barátságának története fűszerezve egy nagyobb gonosszal fura beteg kisvárossal.LAssú,vontatott agyratelepedő nyomós kis cucc.Ajánlott.
Update 24
Zero Hour-Green doki meglátja magát halottan egy évtizedek óta jégbefagyott náci tengeralattjárón a semmi közepén miközben az elrabolt felesége után nyomoz.Misztikum pörgés,órál,vallás,akció,kaland imádtam kár,hogy csak 1 évadot élt meg....
Update 25
Devious Maids-A született feleségek készítőjének új sorozata melye egy meggyilkolt latin szobalány esete körül forog.Szerethető karakterek utálható karakterek pálmafák fekete és egyébb humor csecsek.Zseniális.
Update 26
Once upon a time in wonderland-Mellékág az eredeti sorozatnak.Alice visszatér csodaországba a halottnak hitt szerelmét keresni aki egy dszin.Iszonyat LSD trip képivilág 10 rész után rajongó lettem
Update 27
Sleepy Hollow-A plgárrháborús hős miközbe lefejez egy furcs batáris alakot elájúl és a mai amerikában ébred miközben a lefejezett is előkerűl lóháton álmosvölgyben és jön még pár lovas és többi alja démon vele.Fasza cucc
Update 28
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.-A jólkiképzet csapat(Technikus,harcos,hacker,,stb.)yomozgat földönkívűli és természetfeletti dologk után.Rengeteg utalás a marvel univerzumra látványos néhol gyennyesen glam de ütős motyó.
Update 29
Dracula:A szokásos vérszívó szeretné visszakapni isméz megszületette asszonyát.Klasszkis karakterek név szerint viselkedésük más stampunk beütésű a motyó.Csecsek(hazalmasak)Vér,bél persze itt is dögivel.Nézős
Update 30
Almost Human:A nemtűl távoli hövőben android társaik lezsnek a rendőrőknek.A legtöbb nem túl okos csak mint egy mikro de egy letünt széria régebbi tagja nehézkesen összhaverkodi emberi társával és együtt kezdik meg a tisztogatást a rosszfiuk között.Remek Scifi.
Update 31
Atlantis:Jason a fiatall srác egy minitengeralattjáró baleset miatt egy vízalatti "kapun"viszakerűl az ősi Atlantis városába.És ő lesz a kiválasztott.Klisésen hangzik de jó cucc.Van itt nekünk Héráklész,pitagorasz,medúza és atöbbi klasszikus karakter akiknek tudjuk(vagy nem) a sorsát.
Update 32
Tomorrow People:3 T:telekinézis,teleportácio,telepatika.Fiatalos(tini?)Scifi sorozat egész jófajta bár pár klisé miatt idegbajt lehet kapni.
-
callmeakos
veterán
Fent van virágboltban a The Clone Wars 6. évadának első pár része. A németek leadták. Viszont sajna németül, attól a nyelvtől meg hidegrázást kapok
Angolra Március 7ig kell várni, de aki ért németül az mákos, és elkezdheti nézni -
tDr1v3r
veterán
Banshee 2x06
Uh.
-
bambano
titán
válasz
S e t h #10799 üzenetére
én nem vagyok szimattatyós bölcsész, hogy ilyenek jussanak eszembe arról a jelenetről, annyira meg pláne nem vagyok az, hogy tetsszen is. ha igazad van, az csak egy plusz indok, hogy ne nézzem.
egyébként megnéztem az első évadát és írtam róla konkrét kifogásokat, lapozz vissza."A szórakoztatás meg mindenkinek más": ez a lényeg, ezért sem értem az ilyen mondatokat, hogy szerintem ne nézz sorozatokat, nem neked valók (hiába volt smiley)
számomra egyértelmű kaszált sorozatok alapján, hogy az ízlése az enyémhez áll közelebb, nem a tiétekhez.
a dexter nálam a zakkant, american horror storyból 20 percet bírtam megnézni, utána menekültem, twd-t már meg sem néztem, mert utálom a zombis filmeket.
az egyetlen, ahol megkérdezném, hogy miért kaszálta, az az arrows. én is kaszáltam, mert unalmasnak gondoltam, se előre-se hátra, de más véleménye is érdekel.
sikersorozat? engem csak mérsékelten befolyásol, hogy mások szerint mi a sikeres, pl. a legyeket sem tartom jó példának, pedig létszámfölényben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest