-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Neked van 16-80-ad? Nem csodálom, hogy nem akarod eladni. Egy darabig akkor még lesz A-s vázad. Lényegében azzal az egy obival a vázon el lehet menni bárhova, nem tragédia, ha minden más otthon marad.
Azt viszont nem tudom felfogni, hogy miért poén a sonynak, hogy az a zeiss is kurblis? Ezért kell annak a nyamvadt la-ea2 adapternek is kurblisnak és nagynak lennie és ezért idétlen méretű a nexeken.
Milyen jó lenne, ha ennek az obinak megcsinálná a sunyi a nex megfelelőjét... bili.A focus peekingről le tudnék mondani, az 50p viszont hiányozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged