- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Van esetleg megoldásotok arra, hogyan lehetne a kamera (a6000) kijelzőjének a tartalmát felvenni (költséghatékony módon)?
A micro HDMI kábellel ugye csak tv-n és monitoron tudom megjeleníteni a kijelző tartalmát, de gépre kötve ez már nem megy, ahhoz kell elvileg egy külön eszköz (pl. ez: [link] ), ami viszont nagyon nem olcsó...
Viszont rengeteg videót látok, ahol a kereső képe egy az egyben fel van véve. Ők mind ilyen eszközt vettek és használnak?
Illetve látok olyan videókat is, ahol nem a kereső képét vették fel, csak amit a "szenzor lát", tehát nincsenek rajta ábrák, ikonok, jelzések, csak a kamera képe.Hogy tudom az egyiket, és hogy tudom a másikat rögzíteni? Ebben tudnátok segíteni, kérlek?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest