-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Hát, most nem vagyok tv közelben, de ha jól emlékszem Főmenü-rendszerbeállítások-takarékosság-TV készenlét (Kikapcsolja a TV-készüléket, ha az előre beállított időtartamig nem használja azt.) Nekem NX710 van.
Nekem itt 4 óra van beállítva. Lehet, hogy ki is lehet kapcsolni, de nem vagyok benne biztos...
-
zoli121
aktív tag
És ezt hol tudnám megnézni?
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Nézem a TV-t és kiírja hogy: Az üresjárati idő lejárt. A televízió kikapcsol ha nem nyomja meg valamelyik gombot. Ez mint jelent? Mi nem jó neki?
-
zoli121
aktív tag
Esetleg tudna valaki dobni egy ajánlott képbeállítást, hogy kihozzam a TV-ből a maximumot?
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy Sony KDL40HX800 készüléknek. Hogyan tudom kikapcsolni a demó üzemmódot?
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Sony Bravia KDL-32V5500 32 inch Full HD Ready 1080P TV-m hasznaltan.
Az normalis,hogy "hidegen" 20 masodperc mire ad kepet?
Sima coax kabelrol, meg a szamitogep HDMI-rol is.
"Melegen" mer csak 2-3mp es van kep. -
junior11
veterán
válasz
Szupernova #66 üzenetére
Ha még van rá garancia, én mindenképpen a reklamáció mellett döntenék...
-
Szupernova
csendes tag
Üdv!
Van egy Sony KDL-32EX402 TV itthon és néha előfordul, hogy nincs hang. Playstation és a tv is hdmiről megy. Ilyenkor nincs más lehetőség, ki kell kapcsolni, majd be.Néha meg gyakorlatilag lefagy a tv, nem veszi a távirányító jelét, nem lehet oldalt kikapcsolni, majd egyszer csak újraindul. Ami azért elég zavaró...Nem így képzeltem el az lcd-s életemet.
Találkozott már más is ilyen jellegű problémával? Mit lehet most tenni?
Várom a válaszokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest