-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alex91
félisten
Az LG-m is viszi siman AC-s wifin, csak sokszor nem latja a dlna szervert (mondjuk ez inkabb most a nas gondja lehet), meg imho elfogy idovel valami, igy amit lejatszott regebben, azt kesobb akadozva. De szerintem rajottem, hogy mi a gond, hideg inditas kell neki !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz T_Stark #38963 üzenetére
Nekem LG van WebOS-sel, de szinten az Apple TV megy ezerrrel ! Egyedul a 4K-ra hasznalom (hasznalnam) csak a TV belso lejatszojat. Ha megy, akkor szepen nyomja, csak nem mindig megy normalisan . Nem tudom, manapsag sokszor szidom en is az Apple-t, de sokszor ra kell dobbennem, hogy a tobbiek meg xarabbak meg mindig...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Piftuka #37826 üzenetére
Csak kivancsi lettem volna, hogy azzal milyen a kepe. Tolem ugy nezed, ahogy akarod, en is ugy fogom az enyemet...
(Csak rajottem kozben, hogy itt mindenkinek mas a jo, tehat mindhatja valaki, hogy ez milyen brutal, amikor meg nekem az pont lehet, hogy uberxar...)
-
Alex91
félisten
válasz Piftuka #37795 üzenetére
Azert megneztem volna par kepet ezekkel a beallitasokkal is .
Mert amit az eredeti beallitasaiddal lattam koszono visszanyban sincs a valosaggal... A fu zoldebb, az ek kekebb (a bor szinerol nem is beszelve), de ilyet sose latunk az eletben!
-
Alex91
félisten
SONY 43" KD-43XE8005 170k-ert milyen vetel?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- ZEN.com
- CPU léghűtés kibeszélő
- Dell asztali gépek
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.