Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kufirc
tag
Sziasztok
Tudja valaki , hogy a SONY tv ha Pc van rácsatlakoztatva miért írja ki néha ( A jelenetválasztás megváltozott ).
Főleg akkor ha kiteszem , mondjuk a Youtube-t teljes képernyőre , majd vissza.
Sehol nem találok erről semmilyen infót.
A válaszokat előre is köszi -
nismoka
addikt
válasz
dragonborn #2856 üzenetére
Ha halk és csak akkor hallod ha kussban van a tv és csak akkor ha a füled odarakod.
-
nismoka
addikt
válasz
dragonborn #2851 üzenetére
Ezt nem értem, játékmódban is lehet állítani.
-
dragonborn
tag
válasz
nismoka #2850 üzenetére
akkor ez meg is oldodott.azt még megmondhatnátok,hogy ha ps4 menüje van,akkor miértnem,vagy hogy tudom a szineket beállitani?akár megnézni milyen gyári beállitáson vagyok.és köszönöm az eddigi segitséget,pont egy olyan tv-t vettem meg ami 4 napja még képben sem volt,de meglátni és megszeretni...
-
nismoka
addikt
válasz
dragonborn #2848 üzenetére
Szerintem a játék mód eredeti beállítása megfelelő.
-
krx21
nagyúr
válasz
dragonborn #2848 üzenetére
Tökéletes beállítást a te TV-dre a neten nem fogsz találni... Ahány TV annyi beállítás...
Amúgy a Sony gyári beállításai (normal) a legjobbak között van... -
dragonborn
tag
szivesen,de figyelmeztetlek kicsit elfogult vagyok és sony párti.szoval ez az uj családtag olyan igényesen össze van téve,hogy még most sem hiszem el,hogy itt van.a 3d tökéletes,a tv képminősége csodálatos.egyetlen egy dolog idegesit,hogy ha ps4 en játszok akkor a tv távirányitoja,joystic-ként funkcionál,és már most az agyamra megy.remélem ki lehet kapcsolni vhogy.jut eszembe,arra sem jötrtem rá hogy a ps4 re ha átralom akkor miért nem tudok szineket kalibrálni.és jo lenne egy tökéletes beállitás a képre ha játszom,csdak nem találok a neten .remélem ezek megoldodnak,de én ugy érzem tökéletes vásárt csináltam vele
-
krx21
nagyúr
Az hogy a sötét részletek elvesznek e vagy sem az nem kifejezetten paneltípus kérdése, hanem kalibrálás, illetve hogy a gyári beállítások mennyire jók... Ebben a tekintetben egyértelműen a Sony a legjobb...
Még KIEMELT módban is több sötét és világos részlet látszódik a Sony TV-ken, mint a Samsung legrészletesebb FILM módjában! Paneltől függetlenül... Az LG talán még a Samsungnál is több részlete nyel el... Ezeket ellenőrizni a legkönnyebben egy jó tesztábrával lehet...
A W805-nek szebb színei és finomabb, részletesebb képe van mint a W6xx-nek... Az IPS panel miatt viszont igen a fekete legmélyebb pontja kifogásolható sötét környezetben.... -
superg
senior tag
Hello!
Kifejtenéd ezt a "mindenben jobb"-ot?Nálam is képben van a w805 vs Samuk vs Lg ips-ek.
A legjobban az idegesít ha a feketében elvesznek a részletek.Saját tapasztalatom szerint erre hajlamosabbak a Va panelek,meg betekintési szögük sem olyan jó,feketében viszont jobbak.Azt hiszem a w6-ban is VA van míg lg-ben ,sony w805 ben ips panel.
dragonborn. te is beszámolhatsz a frissen szerzett élményekről -
krx21
nagyúr
válasz
dragonborn #2841 üzenetére
Én pixelhibát biztos néznék rajta... Teli színeknél a bevilágítás egyenlőtlenségei is jól látszanak...
A legegyszerűbb ha windows paint-ban készítesz 1920*1080-as teli szín képeket és JPG-ben mented el...(pendrive)
Alap színek: Fehér, Piros, Zöld, Kék mindenképp legyen rajta... A pixelhibát közelről kell keresni (mindegyik színnél) és a környezetéhez képest elütő kis pontocska jelzi, hogy ott valami nem stimmel...
A helyszínen a nagy kapkodásban (pláne, ha e miatt problémás vásárlónak tartanak...) nem könnyű észrevenni, de ha otthon derül ki, mindig látja majd az ember...
Arra is érdemes figyelni, hogy bontatlan originált legyen (ezt is nagyon nehéz már észrevenni, mert a dobozok nem a ragasztásnál nyílnak...)
Érdemes szóban egyeztetni, a rögtön csere esetéről, ha 3 napon belül valami nem stimmelne a TV-vel...
(Ezt még a közvetlen vásárlási szándék jelzése előtt jó lebeszélni...)
Tapasztalatom szerint ha Sony márkaboltban veszed, nem lesz evvel probléma, de a forgalmasabb boltokban nem biztos, hogy szívesen veszik a próbát, pláne a helyhiány miatt... (West End.)
A Sony központi szalonban erre talán jobb lehetőség van...(Kecskeméti utca...) -
laposhus
csendes tag
válasz
dragonborn #2839 üzenetére
én w685-t vettem, mondjuk a keretem nem is engedett többet.
- Milyen DLNA szervert használtok?
Az LG TV-hez volt feltelepítve a Nero Media Home, de az nem jó. Látja a Sony, de nem olvas róla semmit. Letöltöttem a PS3 Media Server-t (1.90.1) de az meg nem túl stabil. Hol elindul, hol nem...
(A TV lan kábelen csatlakozik, a szerver op: Windows Home Server)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest