Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
band1103
üzenetére
Nem is akarok az életem végéig várni, csak a következő chipset megjelenéséig. Ha másért nem is, a mostani lapok árát legalább lejjebb nyomja.
Amúgy amivel szemezgetek egy kis kutakodás után:
AMD Phenom II X3 720 Black Edition
Gigabyte GA-MA790X-UD4
Utánaszámoltam és az AM2+-os rendszer kb 8-10k-val lenne olcsóbb, de ha 770-es lappal akár 15-20k-val is. Viszont úgy vagyok vele ha már fejlesztek akkor legyen a lehető legújabb alkatrész a gépben, persze csak ha tényleg jobb.
A memóriát még nem választottam ki, ami biztos hogy legalább 4Gb, de márkaügyileg nem tudom. Most az 1333Mhz vs1600Mhz különbségéről nézegetek teszteket, de úgy tűnik nem olyan sokkal gyorsabb az 1600as. -
Oliverda
félisten
válasz
band1103
üzenetére
Íme egy erősen nyers fordítás:
Eközben az AMD még mindig szenved és technikai nehézségei vannak a stabil működés elérésében és a kompatibilitás terén a DDR3-as vezérlőjével kapcsoaltban amely az AM3-as processzoraiban található. Így az is valószínűtlen hogy átáll DDR3-ra ameddig nem érkezik egy használható BIOS, közölték a források.
-
dqdb
nagyúr
Igen, úgy tényleg érthetőbb lett volna, ha az eredeti ábrát egészítem ki még két esettel (leendő AM3 CPU a plusz lábbal - AM2 foglalat, leendő AM3 CPU - AM3 foglalat), valamint a foglalat bal alsó sarkában megjelenő plusz egy lábat is rárajzolom a képre, de így humorosabb magyarázat született. Majd valamikor este átrajzolom azt a képet, és beküldöm ide.
-
Oliverda
félisten
Igen, azt.
"Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne."Ha lenne akkor nem menne bele az AM2-be. Majd a második generációs AM3-as processzoroknak már lesz ott is lábuk nyugi.
-
band1103
őstag
Vagy azt akarjátok végre megértetni velem
hogy a foglalaton nem 3-asá fog alakulni a sziget hanem marad 2-esnek? Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne. Mondhatni kihasználatlan lenne de ez nem okozna problémát. -
Gyuri27
félisten
Azért az asrocktól elvártam volna 2 slot ddr2-t.
De szerintem ami késik nem múlik.Honda_Fire: ja 800-s cl5-s kigmaxal biztos nem lesz az igazi. De ha megnézed ezt [link] láthatod ddr3-nak 1333-n viszonylag alacson időzitésen van értelme. Az árról akkor még nem is beszéltem.
-
bartucc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hogy a foglalaton nem 3-asá fog alakulni a sziget hanem marad 2-esnek? Csak mert akkor ha a foglalaton fentebb tolják a szigetet akkor a sziget alatt fog keletkezni egy lyuk, és az AM3-as cpu-nak nem lesz olyan tüskéje ami a keletkezett új lyukba menne. Mondhatni kihasználatlan lenne de ez nem okozna problémát.