- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Eddig ATX lapoknál az PCIe x16 slot mellé közvetlenül általában egy PCIe x1 slotot szoktak rakni, így akinek duplaslotos VGA-ja van, annak a PCIe x1 elveszik. Itt meg ránéztem a képre, és a "jé, PCI slot került oda" megállapítást tettem, azaz egy duplaslotos VGA-nál ezen az alaplapon a 2 PCI-ból csak az egyik használható ki ezen a lapon.
Az értetlenkedésed meg jogos, mert nem tudtam, hogy már az M3A32-MVP-nél és M3A79-T Deluxe-nál is így nézett ki a slotok elosztása, azt hittem, hogy ez újdonság

-
dqdb
nagyúr
Igen, úgy tényleg érthetőbb lett volna, ha az eredeti ábrát egészítem ki még két esettel (leendő AM3 CPU a plusz lábbal - AM2 foglalat, leendő AM3 CPU - AM3 foglalat), valamint a foglalat bal alsó sarkában megjelenő plusz egy lábat is rárajzolom a képre, de így humorosabb magyarázat született. Majd valamikor este átrajzolom azt a képet, és beküldöm ide.
-
dqdb
nagyúr
Ha már nekiálltam, akkor befejeztem az ábrát.

Oldalról látszik az összes kombináció. Bár mint az látható, ugyanolyan jó lenne, ha az AM3 foglalatban nem arrébb csúszna a dupla "lábhiány", hanem triplává nőne, és kicsit egyértelműbb lenne az egész: elég lenne rápillantani az alaplapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest