Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Új gépet szeretnék, a régi családon belül talál másik gazdát.
Néztem teszteket, árakat, és arra jutottam, hogy maradok AMD fronton.Mindenképp DDR3-mas cuccot szeretnék, ha jól sejtem nem is nagyon van már a régebbiből.
IGP-n is gondolkodtam, biztos jól jöhet, ha bekrepál a dedikált, de idáig nem vettem nagy hasznát, ezért nem szükséges.A 870-es készlet tetszik, mert SB850 van már benne. CF nem érdekel.
A gyártóknál sajna nincs komolyabb tapasztalatom, mert idétlen idők óta GB-párti vagyok.Ő a kiszemeltem: GIGABYTE GA-870A-UD3.
Egy Phenom II X4 955-t kellene hajtania (szeretnék 4 magot, és L3 cache-t, úgy láttam ez a legolcsóbb, ami teljesíti az elvárásaimat).
Memória még nem foglalkoztatott, de 2*2GB 1333-as elégnek tűnik, a késleltetése legyen minél kisebb.
Nem szeretnék tuningolni, magokat feloldani meg legfőképp nem.Mivel jó ideje nem követem a trendeket, a fenti fejtegetést pedig 30 perc kutatás után ötöltem ki, kérem a naprakész hozzáértőket, erősítsenek meg, vagy mondjanak ennél jobbat/olcsóbbat.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest