Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• audi100td
    nagyúr

Köszönöm a linket, bár én inkább megvárnám az FX verziót, mert az integrált VGA-ra talán nem lesz szükségem.
    Egyébként nem tudsz ajánlani egy linket, ahol táblázatban összefoglalják a 89Fx, és a 890GX tulajdonságait?
    Én mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem csak az integrált VGA-ban van különbség a két verzió között. Hogy pontosan miben különböztek egymástól arra már nem emlékszem, de mintha az FX többet tudott volna :U
    Sajnos az AMD oldalán még nincs fent az FX verzió leírása, sem a GX-el való összehasonlítása :(

Az FX lényegében annyival tud többet, hogy több PCIe sávval rendelkezik, ezáltal CrossFireX esetén 2db x16-os slot áll rendelkezésedre, 890GX-nél 2 kártya esetén mindkettő slot x8-os sebességre vált (az egyik elektronikailag is úgy van kivitelezve). Szóval ha nem tervezel komolyabb CF rendszert, nem maradsz le semmiről egy 890GX deszkával, az IGP-től meg nem tudom miért féltek annyira, pl. VGA csere esetén jól jöhet, ha meg nem használod akkor sem árt senkinek. :)

Új hozzászólás Aktív témák