Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy m-atx es lap. Inteles lapom egy ga ep43-ds3 egy e8300-assal és 4 szer egy giga 1066-os dd2es memóriával.
Nézegettem az árakat és annak nincs sok értelme, hogy vegyek egy tudásban ugyan ilyen lapot mert az újonnan 25körül van használtan, meg nem biztos hogy kifogok egyet.
i5-re érné meg váltani, csak arra meg nincs pénzem. És ekkor mocorgott bennem az amd gondolata. Ahogy nézegettem, jobb áron vannak és nincs annyi foglalat, tehát egy későbbi fejlesztésnél még jól jöhet az alaplap.az érdekelne, hogy vannak olyan am2+ osok amik támogatják az am3-as procikat is, ezekkel teljes mértékben kompatibilisek? vagy mire kell figyelni?
és melyik amd-s proci felelne meg teljesítményben a 8300-asomnak?remélem érthető volt a kérdésem
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- Corsair Dominator Titanium
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest