- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Press Lennox
tag
Úgy látom, nem lesz ilyen egyszerű ez a csere nekem. Most egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 van a gépemben és a rendszerem instabilitását ennek tudom be (mivel majdnem minden mást cseréltem már a gépben). Kérdés, hogy mire váltsak, egy barátom azt mondja, hogy ne vegyek DD3-as lapot, mert nem éri meg (nem gyorsabb). Valóban egy újabb kiadás a ram csere, de visszaolvasva az derült ki, hogy azért többetek szerint megéri váltani. És amiatt is zavarban vagyok, hogy milyen chipset alapút válasszak, pölö én biztos nem fogok 4 videó kártyát venni, de azt mondták nekem, hogy a drágább lapok jobb minőségűek. Ez az Overdrive egyébként jópofán néz ki, de nem biosban kell tuningolni? Vagy ez a szoftver átállítja helyettem?
Az kérdés, miszerint mennyit költenék rá, másodlagos szempont. Olyan lapot és ramot szeretnék (persze normál anyagi kerek között), ami stabil és viszonylag hosszú távú megoldással kecsegtet. Szóval, bármilyen javaslatot szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- További aktív témák...
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest