Új hozzászólás Aktív témák
-
Press Lennox
tag
Úgy látom, nem lesz ilyen egyszerű ez a csere nekem. Most egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 van a gépemben és a rendszerem instabilitását ennek tudom be (mivel majdnem minden mást cseréltem már a gépben). Kérdés, hogy mire váltsak, egy barátom azt mondja, hogy ne vegyek DD3-as lapot, mert nem éri meg (nem gyorsabb). Valóban egy újabb kiadás a ram csere, de visszaolvasva az derült ki, hogy azért többetek szerint megéri váltani. És amiatt is zavarban vagyok, hogy milyen chipset alapút válasszak, pölö én biztos nem fogok 4 videó kártyát venni, de azt mondták nekem, hogy a drágább lapok jobb minőségűek. Ez az Overdrive egyébként jópofán néz ki, de nem biosban kell tuningolni? Vagy ez a szoftver átállítja helyettem?
Az kérdés, miszerint mennyit költenék rá, másodlagos szempont. Olyan lapot és ramot szeretnék (persze normál anyagi kerek között), ami stabil és viszonylag hosszú távú megoldással kecsegtet. Szóval, bármilyen javaslatot szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- A Honor profi iPhone másolásban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest