Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, a napokban tervezem, hogy leteszem a buldózerhez vezető útam alapkövét
a helyzetem úgy alakult, hogy CSAK és kizárólak MicroATXes lap jöhet szóba, az első számú kérdésem az lenne, hogy érdemes e várni a 990es csipszetes microatxes lapra?Vagy most kapható a Gigabyte-nál és az MSI-nél 1-1 tetszetős alaplap, csak nem tudom, hogy az utóbbinál(msi) támogatni fogje E az AM3+os procikat, vagy ha a giga mellett teszem le a voksomat, akkor lesz e valamiféle hátrányom amit ez a lap nem tud majd kihasználni a buldózeres procinál???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Parfüm topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a helyzetem úgy alakult, hogy CSAK és kizárólak MicroATXes lap jöhet szóba, az első számú kérdésem az lenne, hogy érdemes e várni a 990es csipszetes microatxes lapra?