Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, a napokban tervezem, hogy leteszem a buldózerhez vezető útam alapkövét
a helyzetem úgy alakult, hogy CSAK és kizárólak MicroATXes lap jöhet szóba, az első számú kérdésem az lenne, hogy érdemes e várni a 990es csipszetes microatxes lapra?Vagy most kapható a Gigabyte-nál és az MSI-nél 1-1 tetszetős alaplap, csak nem tudom, hogy az utóbbinál(msi) támogatni fogje E az AM3+os procikat, vagy ha a giga mellett teszem le a voksomat, akkor lesz e valamiféle hátrányom amit ez a lap nem tud majd kihasználni a buldózeres procinál???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tea
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vírusirtó topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a helyzetem úgy alakult, hogy CSAK és kizárólak MicroATXes lap jöhet szóba, az első számú kérdésem az lenne, hogy érdemes e várni a 990es csipszetes microatxes lapra?