Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
band1103
üzenetére
Természetesen jelentős különbség van a "sok" és a "minden" szó között
Viszont én a "semmiképpen sem kifelé a házból" részre reagáltam, amivel csak azt szerettem volna megmutatni, hogy nem minden a CPU cooler-en múlik. Lehet ott más tényező is. Bár nem biztos, hogy valaki csak emiatt cserélne mondjuk házatNekem is tetszik a ház viszont az oldallemeze elég könnyen rezonál. Még nem tudom mit fogok vele kezdeni. Lehet kikapcsolom az oldalsó ventijét és megnézem úgy, hátha az a probléma forrása, pedig már le is van szabályozva
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest