- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Produkció
üzenetére
Szerintem a 9850BE alá ne Giga lapot vegyél.. sokan szívnak velük.
Ebben az árkategóriában érdemesebb inkább a Sapphire és ASUS lapjai közül válogatni.Én spec. csak ajánlani tudom a M3A-t és a Sapphire RX780-at, bár mind két lap 770-es chipset-re épül, de még mindíg jobb választás, mint a Giga.
Esetleg, ha ugy gondolod, a 100%-os tuningért ott van az ASUS M3A Deluxe...

Amit viszont biztosan tudok ajánlani, hogy nézd meg lapvásárlás előtt, hogy a választott lap támogatja-e a 9850BE-t...amelyikek csak a 9950-et támogatják, vagy még azt sem... azok nem valószinű, hogy kimondottan tuningbarát darabok.

Csak halkan jegyzem meg a döntés megkönnyítése érdekében, hogy egy M3A-ban egy 9750-ből kitudtak sajtolni 3GHz-et, míg a Giga lapokkal egy 9850-ből még a 2.8 is kínkeservesen hozható ki.
Ó, és még ezt hányszor fogom csak halkan megjegyezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebben az árkategóriában érdemesebb inkább a Sapphire és ASUS lapjai közül válogatni.