- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
ez a lelki állapotom feldúltságát tükrözi, azt, amit a jetway szó vált ki belőlem!
amúgy annak is tunningosnak kellett volna lenni, mert intek 965-ös chip volt rajta, olyan mint a tunningos abitokon, etc, szóval a chip csodákra lett volna képes, csak sz*r tálalásban! nemhiába a bejáratott márkákban még nem csalódtam, de azelőtt a jetwayről még nem is hallottam, de gondoltam, hogy annyira rossz nem lehet, hisz a chipset adott, az jó, mondjuk ára az aránylag(mint később kiderült) magas volt, a tartozékai meg szegényes....a szolgáltatásokról és azok minőségéről nem is beszélve!szóval szerintem lehet egy jatway-en tunning ati chip, de szvsz akkor is 0 lesz a deszka!
valaki vegye meg és cáfoljon rám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged