Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Köszi, majd nézegetem. A min. feszem. megtette a hatásást a kérdéses szorzókon, viszont az Everest-tel kérdezés nélkül, perceken belül képes összeakadni.

Egyébiránt tök jól ment 3,3-on CnQ-val a gép, aztán ma reggel gondolt egyet, és abbahagyta, csak 3,2-n tudtam elindítani. (Lehet, hogy elő kell hozzá melegíteni?
) Jobb szeretném ezzel, mert Vista x64 alatt nem műxik RMC, de ha itt sikerülne 3,4-re belőni (annál följebb biztos nem), legfeljebb majd bios-on keresztül váltok partíciót. 
Egyelőre totál reinstall alatt van a gépem, mert valami elcseszte az MBR-t és PQMagic sem tudott vele mit kezdeni. Csak írta, hogy BAD, és nem tudta kezelni, de vista part. manager sem (az amúgy is tré). Fdisk-ből kitöröltem a Vista partíciót, aztán part. pucolás és méretezgetés után nekiálltam az újratelepítgetésnek. Ezzel elleszek még min. 1 napig, amíg mindent f@szán belövök úgy, mint volt, mert a más méret, és a hibás mentések miatt a partíciómentéseimet sem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Jobb szeretném ezzel, mert Vista x64 alatt nem műxik RMC, de ha itt sikerülne 3,4-re belőni (annál följebb biztos nem), legfeljebb majd bios-on keresztül váltok partíciót.