Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- OLED monitor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Köszi, majd nézegetem. A min. feszem. megtette a hatásást a kérdéses szorzókon, viszont az Everest-tel kérdezés nélkül, perceken belül képes összeakadni.

Egyébiránt tök jól ment 3,3-on CnQ-val a gép, aztán ma reggel gondolt egyet, és abbahagyta, csak 3,2-n tudtam elindítani. (Lehet, hogy elő kell hozzá melegíteni?
) Jobb szeretném ezzel, mert Vista x64 alatt nem műxik RMC, de ha itt sikerülne 3,4-re belőni (annál följebb biztos nem), legfeljebb majd bios-on keresztül váltok partíciót. 
Egyelőre totál reinstall alatt van a gépem, mert valami elcseszte az MBR-t és PQMagic sem tudott vele mit kezdeni. Csak írta, hogy BAD, és nem tudta kezelni, de vista part. manager sem (az amúgy is tré). Fdisk-ből kitöröltem a Vista partíciót, aztán part. pucolás és méretezgetés után nekiálltam az újratelepítgetésnek. Ezzel elleszek még min. 1 napig, amíg mindent f@szán belövök úgy, mint volt, mert a más méret, és a hibás mentések miatt a partíciómentéseimet sem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Jobb szeretném ezzel, mert Vista x64 alatt nem műxik RMC, de ha itt sikerülne 3,4-re belőni (annál följebb biztos nem), legfeljebb majd bios-on keresztül váltok partíciót.