Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
szerintem a hasonlatod nem fedi a valóságot
1éve ki gondolta volna hogy a 2mag ilyen olcsó lesz és így elterjed és ennyi program fogja kihasználni? jövő nyáron már a 4magos programok fognak hódítani ha ilyen ütembe fejlődünk
....amúgy azért akarom eladni hogy ne bukjak rajta sokat
...ha még időben eladom akkor talán megúszok 1 pofára esést, mivel a dx10 meg az am2 is kimegy a divatból
...félek így a konfigom a maga kb 200ezres nyári árából igencsak sokat elvesztenék
bár van 1 rendszeres palimadaram aki mindíg megveszi
...de ezek azért már magas számok, sose adtam el gépet pár hónap alatt
de végülis csak a vga+alap+proccot kéne cserélni nem? elvégre pcie2+dx10.1 új proc meg foglalat az ami új lesz, már ha nem maradtam le semmi másról
...remélem nem ddr3as kell majd az am2+ba
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1éve ki gondolta volna hogy a 2mag ilyen olcsó lesz és így elterjed és ennyi program fogja kihasználni? jövő nyáron már a 4magos programok fognak hódítani ha ilyen ütembe fejlődünk
...ha még időben eladom akkor talán megúszok 1 pofára esést, mivel a dx10 meg az am2 is kimegy a divatból
bár van 1 rendszeres palimadaram aki mindíg megveszi