Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Annál nem lehet feszt állítani, mert nincs benne c'n'q, ezért nem láthattad a beállítások közt. Nem tudom mi számít extrém tuningnak, mindenesetre ennél több beállítási lehetőséget csak az abit kn9-ben láttam. Szerencsére a 4xx széria nagyon jó tuningban, volt aki azt írta, hogy 300 FSB is megvolt nála, ahhoz már nyilván procirészről feszemelés is kell, én meg azt nem szoktam, ezért jutottam addig, ameddig
1ébként a gpu-t is lehet benne tuningolni, kb 30-40%-kal nagyobb lesz a teljesítménye, csak akkor már nem árt rá egy + venti
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1ébként a gpu-t is lehet benne tuningolni, kb 30-40%-kal nagyobb lesz a teljesítménye, csak akkor már nem árt rá egy + venti