- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nemrég abit kn9-et vettem, az első lap, amire azt mondom, hogy tökéletes- kopp-kopp
- frankón lehet vele tuningolni, stabil, és jól néz ki, bár ez szubjektív
ott van még a biostar TF550, azt még nem próbáltam, arról is csak jókat hallottam, vagy a GB-nek az új 690g-s lapja. Van egy asus 690g-s lapom is, az is elég korrekt, tuningban is, csak az időzítésaeket nem lehet állítani sajnos, talán majd egy újabb BIOS-szal megoldják.
Sztem ez a progi amd chipes lappal nem műxik, ez annak szól, aki eziránt érdeklődött.
szerk: #4381 Mercutio_: az nv ntune nevű progijára gondolsz, 250-ig lehet vele FSB-t emelni, nem rossz találmány.
szerk2: #4386 Gyuri27: nem csúcsgépről beszéltem, hanem tökéletesrőlami nálam: olyan lap ami tetszik tuningban, színben
meg úgy általában, hozzá faxa proci, nem kell túl nagy, a mostani x2-esem is bőven sok, faxa ramok, halk hűtő, esetleg egy erősebb vga, amit szintén nem tudom minek vennék, meg egy frankó ház..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest