Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

No teganp összeállt végre a gép egy:
    - Asus M2A-VM
    - 3200+ Sempi
    - 2x512MB DDR2-800 A-data ,nem hűtőbordás
    - 2x512MB DDR2-800+ A-data ,rózsaszin bordás (ugylátszik,csipázom az adatákat.)
    személyében.

Első tapasztalatok: stabil lap,friss sp2-es xp-t kapot friss platform,vga,stb. driverrel. egyedül a HD audio-hoz tartozó pci eszköznek kellett kézzel megmtuatni az 1.66-os whql csomagot,hogy menjen,de utána rendben megy. lap a ramokat 5-5-5-12 2T-ben hajtja alapból. 720 vagy 740 :F mhz-en,dualchanelbe. Everest 4 olvasás ~6k körül. BOX hűtő került rá,azzal idle 25C a proci,CNQ enabled esetén. BIOS-t a BIOs-os Ez-Flas-sal pendriveról frissítettem 0801-re,hibátlanul. Idáig meg vagyok elégedve, FSP 350PNF táp is rendben,csendben végzi a dolgát. Q-Fan viszont tényleg lófüttyfürüttyöt ér. Nem tudtok vmi 3rd party sw-t a leszabályozásra?

Tuningra,memóriaidőzítésvariálásra nem jutott sajnos idő,elvitte az időmet az xp telepítés. A hangrésszel kimondott meg vok elégedve,korábbi ALC850-hez képest az ALC883 meglepően szépen,tisztán és dinamikusan szól ugyanazon Phillips fejhallgatón. Egyedül a front panel usb bekötéssel nem jutottam dűlőre,csak a gnd szálakat birtam beaznosítani,de ez nem a lap,hanem a 6 éves acorp házam kehe.majd kisakkozom. Juteszembe,ha tudtok leírást frontpanel usb bekötésről,hogy mik lehetnek az esetleges elnevezések,akkor ne tartsátok magatokba

üdv
    Balinov

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák