Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nem próbáltam egyiket sem, itt egy user asszem 11kért árul egy nf405ös deszkát 2 év garival, az már jó, 8xosan kezelia külső vga-t, 400-ast ne vegyél, az csak 1xesen..a többi chippel no problema
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
A bio Tforce550-ben sztem nem fogsz csalódni
Majd a köv lapom olyan lesz, az ati chipesek még drágák, meg most jöttek ki, majd ha itt kitapasztalták őket, csak akkor veszek
TF550+3600 v 3800x2, guglival mikor rákerestem, sok oldalon ezt a lap-proci párost egy helyen találtam meg
Kezd vicces ára lenni az x2-knek, egy ilyen lappal már valszeg elég használhatóak lesznek
Most olvastam egy hírt, áprilistól újabb árcsökkentésbe kezd az AMD 90 nanos procik terén..remélem így lesz
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Bestbuy játékok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.