- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Igen a driver tegnap lett frissítve mint ahogy azt fentebb írtam és most no problem . HT+internet : minden ok a rohadt Winfos driver ami a beépített az nem volt jó .
Az intel most talán annyiból is jobb lett hogy nem ugrál vele az Inno mikor tuningolom . Az Athlonnál valamiért beszaggatott néha néha . De tulajdonképpen nem is ez volt a főbb érv hanem egyértelmű a teljesítmény volt a főbb cél , ja és a rohadt cséntek nem akar frissíteni biost az istenért sem . Továbbá egy alap hiba volt hogy a Maxtor 80gigás vinyót hibásan kezelte valamiért . Most nyugodtan mondom hogy ez jó vétel volt . Én szerencsére nem vagyok megahertz vadász , nem is az a célom hanem egy jó konfig . Nem mondom hogy tökéletes de a cséntektől azt hiszem ez jobb . -
Gorneck
legenda
Ne értsd félre! Nem vettél intelt most mégis az lett és rendes ledöbbentem rajta! Slett még mindig nem ésszel költi a pénzét és hüle mhz hajhász lett belőle! Nekem bevált, de én ésszel vásárlok konfigot és mindig szemelőtt tartom, hogy mire kell...no játék, inkább meló és net, arra meg ez bőven jó! Sőt még sok is!
Próbáld meg az sp1-et...a portscan-t meg bízd egy ZA+Nod32 vagy Keiro+Nod32 párosra sztem (bár firewall ügyben nem vok annyira képbe, de ezek nekem nagyon is beváltak)! Driverek frissítve vannak?! -
gerjus
senior tag
ugyanaz a procogom van pontosan es angols sp2 vel semmi baja a HT nek !!
Nem hinnem hogy az csinalja de a windows frissitesek letoltesetol es installalasatol ovakodnek nekem az cseszett bele a levesbe mar nehanyszor !!
Udv
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
A modem hiba már megvan : Upgrade, és lám semmi gond . Az EICON oldaláról letöltöttem a legújabb XP drivert (15 mega ) ami az ISDN modemet vezérli és most semmi szakadás . Hát hiába a Windows saját driverja egy nagy F*S . Ez van , de most legalább működik az internet a HT-vel együtt . Csak ennyi volt a hiba .
-
bbchris
senior tag
Milyen értelemben ?! Nem értem mert anno ugye AMD Athlon 64 , le lett hurrogva mert nem jó . Most Intel és ez sem jó ? Sajna csak ez a kétfajta van . De látom neked bevált az Athlon . Nem értem Slettnek mi nem lehetett jó , sajna bizony sokszor nekem a teszteredmények jobbak voltak a 3000+ -nak mint neki a 3500+ -nak .
Akkor kérlek írd meg hogy te most mit javasolsz ? Alapban semmi gond a konfiggal tehát megy rajta minden . Sajnos az SP2 nem a legjobb de hát azóta kevesebb a portscan mióta fenn van . -
bbchris
senior tag
Nincs húzva a gépem mikor netezek . Tehát alapon megy a gép , igaz megy rajta a freki visszavevő funkció Thermathrotting vagy mifene de mikor ezt kikapcsolom akkor is leszakad a modem . Athlonnál ez nem volt sosem . Ott ment minden hiba nélkül . Itt is ha ki van kapcsolva a HT akkor semmi gond . Viszont aminek még örülök ebben a konfigba az az hogy megy a WIN98 rajta csak ki kell kapcsolnom a S-ATA-t . A jó öreg AThlon 64 , ott ilyen problémák nem voltak , mindez által jó konfig csak ez a kis hiba bosszant egy kicsit .
Ja és mikor kékhalálozik akkor a WINDIVA driver vagy valami hasonló az hibázik amiből következtetve egyértelmű hogy a modemmel van bibi a HT-vel -
Esmein
nagyúr
Egy szóval sem hibáztattam a processzort, de emlékeimben szerepel még valakinek a szívása. Zöld amőbaemberke avatarja van ez fix
Ő is bekapcsolt htvel szivolázott a modemjével. Nem használok se modemet se ht procit, csupán a kiváncsiság hajt, hogy ugyan ezt mi okozhatja. A modem valszeg nem, mert neki másfajta van, mint a zöld avatarosnak, lehet talán windows kernel hiba vagy ilyesmi...
mod.: Olyat is hallottam már, hogy speedsteptől hülyül be az usbÉrdekes állat ez a windows, én is szívtam miatta a ht-vel ...
-
Viktor77
titán
Nézzük logikusan. Softmodemmel ugye csak a szívás van, mert a procit használja. Nem tudom, nem érdemesebb-e normális modemet használni, amivel nincs gond.
Ha viszont neki az van, akkor (megint csak nézzük logikusan) a HT-nek (és a procinak) semmi köze a modemhez, ne a prociban keressük a hibát.
MOD: Még halkan hozzátenném, hogy a tuninggal behülyülhet az USB (van is itt erről valahol egy topic), így ez is lehet a gond. -
bbchris
senior tag
Nekem az alábbi kérdésem lenne : ha be van kapcsolva a HT akkor kékhalálozik a DIVA USB ISDN modem vagy pedig ledob a netről egyszerűen és megszakad a kapcsolat . Mi okozhatja ezt . Ha kikapcsolom akkor tökéletesen akár órákig is megy a net .
A játékok mennek fagyás nélkül . SP2 van fent .
[Szerkesztve] -
Joseph
tag
Nincs húzva valami a gépedben??
Nekem semmi gondom nincs egyik játékal sem!!
Konfig:
Abit Fatal1ty aa8xe, p4 3,2 LGA775, MSI 6600GT Pci-x, Kingmax DDR2 533, -
BLC
tag
Sziasztok!
Lenne egy hasonló problémám! Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy az LGA775 3.0GHz-es intel, egy Abit X700 pro(128MB), és 1024 DDR400-assal olyan lassan megy a grafikai rendelelés (pl.:ulead bármelyik), hogy lebabázom. A HT megy; az Intel kis teszt progija is azt mondja! Egy 10s-os Flash animáció rendelése cirka 25-30 min. Ez szerintem kicsit sok!
Mi akkor a bibi?
Előre is kösz a választ! -
hetyo
tag
Hali.
350W-os a táp. sajna csak egy codegen.
Minden más jól fut: Photoshop, dvd rippelés, avi/dvd konvertálás, meg sokan
mások. Csak a játékokkal van zűr. Ami érdekes, hogy a HL2 nem fagy, de
a Men Of Valor, meg NFS U2 meg CoD és Moha fagyfagyfagy.
Lehet kipróbálok egy winfos reinstallt....
üdv. -
popey37
addikt
hali ugyanez volt nálam is.
Megoldása: format C: win XP install+SP1!! nem a kettő.
megoldott minden gondot, chiset+alaplapi driver+DX9.0c+71.xx nvidia meghajtó
és megy mint a szél. -
hetyo
tag
Sziasztok.
Van egy Socket 775 3.0Ghz/800FSB/1Mb/HT Prescott procim és a következő
problemám van vele.
Ha a BIOS-ban engedélyezem a Hyperthreading-et, akkor több játéknál folyama-
tosan fagyást tapasztalok. Pl.: CoD United Offensive vagy MoHa Pacific Assault.
Találkozatatok ilyesmivel?
Connect 3D 9600 128MB
--------------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Van valakinek új ötlete a fenti témában?
// Windows XP Prof/Corp/Hun + SP2 + friss Ati vagy Omega driver. // -
Suliro
senior tag
Én is az sp2-re gyanakszom. Nem jó az.
-
hetyo
tag
Sajna nincs hozzá új BIOS.
A MoHa Pacific a. fagy a legjobban Hyperthreading-el. -
hetyo
tag
Úgy telepítettem föl.
XP Prof. Hun
SP2
meg az Intel Inf. Update.
meg új driverek, meg minden, de nincs változás. -
hetyo
tag
Sziasztok.
Van egy Socket 775 3.0Ghz/800FSB/1Mb/HT Prescott procim és a következő
problemám van vele.
Ha a BIOS-ban engedélyezem a Hyperthreading-et, akkor több játéknál folyama-
tosan fagyást tapasztalok. Pl.: CoD United Offensive vagy MoHa Pacific Assault.
Találkozatatok ilyesmivel?
-help-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest