Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Ne értsd félre! Nem vettél intelt most mégis az lett és rendes ledöbbentem rajta! Slett még mindig nem ésszel költi a pénzét és hüle mhz hajhász lett belőle! Nekem bevált, de én ésszel vásárlok konfigot és mindig szemelőtt tartom, hogy mire kell...no játék, inkább meló és net, arra meg ez bőven jó! Sőt még sok is!
Próbáld meg az sp1-et...a portscan-t meg bízd egy ZA+Nod32 vagy Keiro+Nod32 párosra sztem (bár firewall ügyben nem vok annyira képbe, de ezek nekem nagyon is beváltak)! Driverek frissítve vannak?!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő