Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Igen a driver tegnap lett frissítve mint ahogy azt fentebb írtam és most no problem . HT+internet : minden ok a rohadt Winfos driver ami a beépített az nem volt jó .
Az intel most talán annyiból is jobb lett hogy nem ugrál vele az Inno mikor tuningolom . Az Athlonnál valamiért beszaggatott néha néha . De tulajdonképpen nem is ez volt a főbb érv hanem egyértelmű a teljesítmény volt a főbb cél , ja és a rohadt cséntek nem akar frissíteni biost az istenért sem . Továbbá egy alap hiba volt hogy a Maxtor 80gigás vinyót hibásan kezelte valamiért . Most nyugodtan mondom hogy ez jó vétel volt . Én szerencsére nem vagyok megahertz vadász , nem is az a célom hanem egy jó konfig . Nem mondom hogy tökéletes de a cséntektől azt hiszem ez jobb . -
bbchris
senior tag
A modem hiba már megvan : Upgrade, és lám semmi gond . Az EICON oldaláról letöltöttem a legújabb XP drivert (15 mega ) ami az ISDN modemet vezérli és most semmi szakadás . Hát hiába a Windows saját driverja egy nagy F*S . Ez van , de most legalább működik az internet a HT-vel együtt . Csak ennyi volt a hiba .
-
bbchris
senior tag
Milyen értelemben ?! Nem értem mert anno ugye AMD Athlon 64 , le lett hurrogva mert nem jó . Most Intel és ez sem jó ? Sajna csak ez a kétfajta van . De látom neked bevált az Athlon . Nem értem Slettnek mi nem lehetett jó , sajna bizony sokszor nekem a teszteredmények jobbak voltak a 3000+ -nak mint neki a 3500+ -nak .
Akkor kérlek írd meg hogy te most mit javasolsz ? Alapban semmi gond a konfiggal tehát megy rajta minden . Sajnos az SP2 nem a legjobb de hát azóta kevesebb a portscan mióta fenn van . -
bbchris
senior tag
Nincs húzva a gépem mikor netezek . Tehát alapon megy a gép , igaz megy rajta a freki visszavevő funkció Thermathrotting vagy mifene de mikor ezt kikapcsolom akkor is leszakad a modem . Athlonnál ez nem volt sosem . Ott ment minden hiba nélkül . Itt is ha ki van kapcsolva a HT akkor semmi gond . Viszont aminek még örülök ebben a konfigba az az hogy megy a WIN98 rajta csak ki kell kapcsolnom a S-ATA-t . A jó öreg AThlon 64 , ott ilyen problémák nem voltak , mindez által jó konfig csak ez a kis hiba bosszant egy kicsit .
Ja és mikor kékhalálozik akkor a WINDIVA driver vagy valami hasonló az hibázik amiből következtetve egyértelmű hogy a modemmel van bibi a HT-vel -
bbchris
senior tag
Nekem az alábbi kérdésem lenne : ha be van kapcsolva a HT akkor kékhalálozik a DIVA USB ISDN modem vagy pedig ledob a netről egyszerűen és megszakad a kapcsolat . Mi okozhatja ezt . Ha kikapcsolom akkor tökéletesen akár órákig is megy a net .
A játékok mennek fagyás nélkül . SP2 van fent .
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest