Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Valami baja van a tápomnak
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Egy szóval sem hibáztattam a processzort, de emlékeimben szerepel még valakinek a szívása. Zöld amőbaemberke avatarja van ez fix
Ő is bekapcsolt htvel szivolázott a modemjével. Nem használok se modemet se ht procit, csupán a kiváncsiság hajt, hogy ugyan ezt mi okozhatja. A modem valszeg nem, mert neki másfajta van, mint a zöld avatarosnak, lehet talán windows kernel hiba vagy ilyesmi...
mod.: Olyat is hallottam már, hogy speedsteptől hülyül be az usb
Érdekes állat ez a windows, én is szívtam miatta a ht-vel ...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Akkor nem szóltam. 25 óra prime95 neki 2 darab, aztán 1 napig 3dmarkloop, én erre mondom hogy stabil. Illetve nyomathatna egy éjszakányi memtest86+ test #5 loopot is.
Ő is bekapcsolt htvel szivolázott a modemjével. Nem használok se modemet se ht procit, csupán a kiváncsiság hajt, hogy ugyan ezt mi okozhatja. A modem valszeg nem, mert neki másfajta van, mint a zöld avatarosnak, lehet talán windows kernel hiba vagy ilyesmi...
Érdekes állat ez a windows, én is szívtam miatta a ht-vel ...