Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Igen a driver tegnap lett frissítve mint ahogy azt fentebb írtam és most no problem . HT+internet : minden ok a rohadt Winfos driver ami a beépített az nem volt jó .
Az intel most talán annyiból is jobb lett hogy nem ugrál vele az Inno mikor tuningolom . Az Athlonnál valamiért beszaggatott néha néha . De tulajdonképpen nem is ez volt a főbb érv hanem egyértelmű a teljesítmény volt a főbb cél , ja és a rohadt cséntek nem akar frissíteni biost az istenért sem . Továbbá egy alap hiba volt hogy a Maxtor 80gigás vinyót hibásan kezelte valamiért . Most nyugodtan mondom hogy ez jó vétel volt . Én szerencsére nem vagyok megahertz vadász , nem is az a célom hanem egy jó konfig . Nem mondom hogy tökéletes de a cséntektől azt hiszem ez jobb .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest