Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Igen a driver tegnap lett frissítve mint ahogy azt fentebb írtam és most no problem . HT+internet : minden ok a rohadt Winfos driver ami a beépített az nem volt jó .
Az intel most talán annyiból is jobb lett hogy nem ugrál vele az Inno mikor tuningolom . Az Athlonnál valamiért beszaggatott néha néha . De tulajdonképpen nem is ez volt a főbb érv hanem egyértelmű a teljesítmény volt a főbb cél , ja és a rohadt cséntek nem akar frissíteni biost az istenért sem . Továbbá egy alap hiba volt hogy a Maxtor 80gigás vinyót hibásan kezelte valamiért . Most nyugodtan mondom hogy ez jó vétel volt . Én szerencsére nem vagyok megahertz vadász , nem is az a célom hanem egy jó konfig . Nem mondom hogy tökéletes de a cséntektől azt hiszem ez jobb .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Objektívek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Haditechnika, harcászat
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- 4.gen i5 procik
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest