- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Projektor topic
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
ufonauta #1075 üzenetére
Nálam működik a dlink, igaz hogy azon is fw-t kellett frissíteni, mert eleinte ugyanúgy fagyott mint az smc, viszont a googliban kerestem hozzá fw-t, és a mostani változatnál direkt kiemelték, hogy kijavították az eddigi p2p hibát.
Amint látod én sem az 524-est vettem meg, mert az gyanítom hogy ugyanolyan rossz lenne mint az SMC, hiszen hasonlóak a paraméterei, nagyon nagymama tipusú netezésre optimalizálták.... Sajnos nem volt lehetőségem Linksys-t venni pedig igazából azt szerettem volna, nagyon sokan arra esküsznek.
Az egyik nagykerben pedig megnéztem a garba visszahozott termékeket: K nagy halom ilyen SMC, egészen kis kupacnyi dlink (vegyesen mindenféle tipus) és pár db Linksys. A garos ügyintéző azt mondta, hogy az smc-t gyakran elhordják, a dlinket ritkábban, a Linksys-ért meg 2 hónapja nem voltak... szóval ebből is látszik a meghibásodási arány (persze figyelembe véve hogy mennyit vesznek belőle). A Dlinket is szidta, de jobbnak tartja mint ezt az smc-t.
Mivel kell vennem mégegy routert erősen gondolkozom, hogy ugyanez a DI-624-es legyen vagy a DSL-G624M...
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged