- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
MSN szarul van megírva.... a live meg főleg....
na de tegnap én is sokkkot kaptam amikor a netem 3-4kb/secre esett le hirtelen azt mondom az én smc-m is behalt akkor jó lesz... erre nézem,hogy a modem villlog össze vissza... na mondom ilyet se csinált még a cabla lassan villogott aztán villám sebessen.... mondom jó router kiköt gépet közvetlen modemre de akkor is maradt a sebesség =/ haver felhív ő is ezzel kezdi,hogy nálam is ilyen a net =/ szóval aki t-fosline ott lehet ez lehet a baj,hogy vmit szerelnek de gondolom az adsl hülyeség miatt bár nekem cable van de lehet belekontárkodtak ide isde mostmár helyre állt
-
Sada88
aktív tag
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/SMC/WBR14T-G/MSN_Messenger.htm hő én msn-t így lőttem be de igaza van shev7nek,hogy ez csak 1gépre müködik az enyémen faszásan megy általában(erre később kitérek) hugomén viszont dobál az msn ha én torrentezek de nálam stabilan fut ..... majd utobbi gépre kell valamit kitalálnom,hoyg ott ne dobáljon =/ kellene valami MSN buhera,hogy fixé tehessem a másik gépen is mert tényleg randomra válogat =/
a letöltési szálak nekem 70re vannak most állítva bitcometbe upnp aktív routerbe is belőve de azért a port is kiengedve az én gépemről.
Ellenben nálam olyat szokott csinálni a drága router (1.05öm van fent nekem is),hoyg egyszer csak az egyik gépről elmegy a net, az egyik lanosan kapcsolodik a másik Wlanon a wlannak stabil a jele 80%on általában,de úgy megy el,hogy IP-t oszt meg a router látja a gépet de a gépről nem tudok bemászni a routerbe se sehove ipconfig /release aztán /renew se segít neki csak a router tápkábel kibe huzogatása.... ellenben ha nem tévedek ezt olyankor csinálja amikor már 4-5napja fixen hajtom a drágaságot és sztem ilyenkor megunja vagy nem tudom =/ -
Sada88
aktív tag
hát jah de a plasma tévé akkor olyan lenne,hogy 5adásból 2őt fogna azokat is csak néha néha meg néha kibe kéne kapcsolni,hogy müködjön
na meg a 2fogható adás beállításához se lenne útmutató csak bámulnék egy nagy táblázatot és vadásznám,hogy vajon ez lesz e az a gomb
de azzal megoldodna a gondomde nem értem mért nem bírja ez rendesne a torrentet =/ a gép nem fagy meg 500TCP kapcsolattól a router mért ?
-
Sada88
aktív tag
sygate personal firewall van de vele nincs gond mert logba nem írja,hogy fogna akármit is , lekpacsoltam teljesen akkor is akad a fájl küldés
milyen portokat hasznái? én találtam portforwardon leírást ott valami 6000körülieket nyitogattam ki neki... csak már lassan elfogy a hely a virtual serverembEasszem csak 20hely van
-
Sada88
aktív tag
hmm mmár mindent szenvedtem de msnen akkor is akad a fájl átvitel
pedig millió egy portot kinyitottam nekije
valaki ötlet? cfosspeedből télleg van cablenethez való?
-
Sada88
aktív tag
válasz
AranyKéz #975 üzenetére
én is így jártam
kinéztem jó kis gigabyte routert 10pézé ,hogy az jó lesz... erre az elfogyott de van ilyen frankó smc nagyon könnyü meg kompatibilis mint a gigabyte.. azt 3napja portokat forwardolom meg probálok rájönni,hogy a hálókártyámat mért nem szereti és mért nem megy a helyi háló cska net osztás =/
-
Sada88
aktív tag
msn webcam problémái másnak is voltak ezzel a routerrel?
-
Sada88
aktív tag
-
-
Sada88
aktív tag
háj!
ha valaki jár erre remélem megírná a választ mert olvasgattam pár lapot de nem találtam
én is most vettem ezt a csodát smcwbr14-g2 még a 1.0ás firm van rajta. netet szépen osztja csak a két gép viszont nem látja egymást hálozatba =/// valakinek valami ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest