- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Balage76 #1074 üzenetére
Noh ide is becopyzom, amit a HWSW-n írtam pár napja.
Te Balage76 a Dlink az tutkóra műxik? Mert akkor lehet, hogy veszek egy olyant.
Lekaparom a falat emiatt a router miatt. lehet, hogy holnap megy vissza a CHS-be. Csak azt nem tudom, hogy mit hozassak helyette. Akár rá is fizetnék, de mostmár piszok tanácstalan vagyok.
Kölök torrentezik ezerrel. Valszeg emiatt dobál le a netről ez a csuda. Ugyanakkor a 4 éves gagyi Target router viszi a cuccot, mint az állat.
Szóva leírom a felállást:
Öreg ezeréves routeren minden baj nélkül ment a háló 4 gépen. Csakhogy vettem egy laptopot és a kölök kapott egy PS2-őt és gondoltam beszerzek egy SMCWBR14-G2-őt, ami kiszolgálná a 4 gépet UTP-n és az én laptopomat Wireless. A régi routert meg bekötém a gyerek gépe elé és így a PS2-ővel is tudna hálón játszani. Minden megy is pöpecül egy darabig, majd a kölköt elkezdi ledobálni az online játékról és az MSN-ről, az asszonyt meg a jójátékról. Most visszakötöttem 3 gépet az öreg routerbe és a 4. LAN portjáról hajtom az SMC WAN portját. Arról az én gépemet és plusz a laptopot wifin. De így a kölöknek nincs routere.
Kurva nehéz megmagyarázni neki, hogy bazze ne torrentezzé egyszerre ezer ágon, miközben nyomulsz online játékban és MSN-ezel! Asszongya basszam ki a szuper smc wifi routert a kukába, ha ennyit sem bír, amikor az öreg ketyere vígan viszi mindezt. Jahno kartács, hogy van ez a sessonökkel. SMC nem viszi, Target meg hasítja?
Ha valakinek kell egy ilyen szar az igyekezzen, mert mingyá repül ki az ablakon. Nem hallgatom tovább az asszony meg a kölök sirámait, hogy levágja őket a net.
Kéne tanács, hogy milyen wifi routert vegyek, ami nem dobál le. Akár kicsit drágábban is de szakadás nélkül menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest