Új hozzászólás Aktív témák

• zed44

tag

Sziasztok!

Sikerült nekem is venni egy ilyen v2-es jószágot... Pár szóban leírom amit tapasztaltam:
    Persze a MAC filter WPA2 titkosítással együtt nem ment, de az 1.02-es firmware ezt megoldotta. Aztán meg időnként megszakadt a net, úgy általában véve is kissé lassan ment. Mérgemben elkezdtem állítgatni az MTU-t (miután már mindent újra beállítottam, nem is 1x) -- és érdekes, 1224-es MTU-val stabilan, egészen jól megy... Úgy tudom, a T-Online hálózatán (ADSL) 1492 az opt. MTU, a másik routerem -egy USR- épp ezzel működik jól (milyen érdekes), 1224-el pedig nem is megy! Egy próbát megér, talán másnak is bejön. Azóta (kopp-kopp) megy, bár 2-3 naponként lefagyott, hát most minden este ki van kapcsolva. Azért az is igaz, hogy pl. torrentet nem használunk, csak web, sima letöltés, skype vagy msn megy. Talán olyan nagyon nincs ''leterhelve''. Még 1 érdekes dolog: Az egyik, egyébként teljesen jó hálókártyámat (100Mbit-es) sem szerette, kész rejtély ez a gép. (Üzemi beáll: DHCP tiltva, fix ip., SSID broadc. tiltva, fix csatorna, WPA2, MAC szűrés).
    Mindent egybevetve, én sem ajánlanám ezt a típust senkinek! :(

Új hozzászólás Aktív témák