- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireLord
aktív tag
hi!
nekem is ez a szar van, elvitettem gariba 2 hét mulva hoztam elsőre ugy tűnt minden szép és jo, aztán pár napja megint ugyanazt csinálja. De nemcsak az msn szakad hanem minden! War3,Irc,Msn,Torrent minden. Komolyan azon gondolkodom hogy széttöröm egy kalapáccsal ugy fel tud idegesiteni -
BöBe.
csendes tag
Valamelyik linksysről korábbi hozzászólásomban beszúrtam egy linket, állítólag az a típus is szívás.(de az csak egy botlás a linksystől, általánosságban jók, csak drágábbak) Viszont ha olcsó,de jó routert keresel vegyél nyugodtan edimaxot!A 6204-ről már ketten állítjuk hogy király, és nem drága 12000-13500Ft-ért találsz. Én tegnap vettem egyet, és kedvezőek a tapasztalataim!MSN,torrent,web minden ahogy meg van írva...még a sávszélt is kioszthatod a klienseknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest