Új hozzászólás Aktív témák
-
kakaska999
csendes tag
másodszor hoztam haza V2 routerem mivel szervíz szerint tökéletes.....ergo én vagyok a hülye. alapoktól kezdetm újra legyalultam a windowst újraraktam mindent és most tökéletesen megy tűzfallal mac szűréssel titkosítással dc- vel már 3 napja...még kipróbálom a torrentet és ha az is jó vasárnap elmegyek misére és megköszönöm...
-
billy
csendes tag
Ez most biztos Faraday-nek is tetszett
Nos igen, leszedtem a titkosítást, most nálam is csak MAC szűrés van. Így most még jobban szakít a net. Úgy látszik semmi komolyat nem szabad ennek a routernek beállítani, mert egyből megfekszik. Azt hiszem, hogy akkor mégis marad nálam egy darabig. -
billy
csendes tag
Új felismerés: WPA ról átállítottam próbaképp WEP-re. Így már tökéletesen megy a v1.05-el. Hihetetlen, hogy a WPA-t nem bírta. A WEP könnyen feltörhető
, de remélem itt a hatókörben csak én vagyok olyan okos, hogy ezt tudom. ;) Esetleg van tippetek biztonságosabb módszerre, amit még elbír ez a szerencsétlen router?
-
Muton
addikt
a legújabb fw-el egyenlőre megy vagy 4 órája a dc, net, winamp (online radio) gond nélkül, viszont még a wlan-t nem erőltettem. ja, és minden hőforrástól elszeparálam, lehet, h alapvetően eddig az volt a baj, h a modemen volt... és a lámpa hőjéből is kapott
na most megpróálom belőni a laptopot, remélem, most már vágni fogja a wpa-t is -
gabx76
senior tag
Figyelem, V2-esek!
Új firm van fenn 2 napja:
[link] -
gabx76
senior tag
Mivel 752-esről van szó, én is javaslom a fenti ''eljárást''.
Lehetséges, hogy a V2-ben tovább csökkentették a gyártási költségeket (pl. kevesebb mem.) és ezért van az, hogy főleg azok gőzőlnek be?
Mert az én V1-esem az eddig olvasottakhoz képest istenkirály.
Kiváncsi lennék, hogy akinek szintén V1-ese van, mennyi problémája van a szerkezettel? -
Muton
addikt
hello!
sajnos egy G2 EU (752.8576)-al áldott meg a sors. tudna vki segíteni konfigurálni?
1 gép lenne lanon (dc, net, skype, online zene)
1 gép wlan (titkosításal, net, skype)
igény lenne a két gép között hálózatra, dinamikus ip-m van a szolgáltató felé, torrentet nem használok
wlan-t nem bírom összehozni WPA-val, a laptop látja a hálót, de nem bír rá csatlakozni (titkosítás nélkül igen), net van rajta, csak legtöbbször lassú (rendszeresen időtúllépéssel nem jön be egy csomó oldal)
az asztali gépen szintén van lassú net (lásd fent).
a router 10perc-5órás időközönként megszakad
ha az asztalin dc-t is indítok, akkor kezdetben kidob pár hub véletlenszerűen és amíg meg nem szakad a kapcsolat, addig is qrv lassú, közben a net és a _helyi háló_ szinte megsemmisül.
legtöbbször lefagy, ha az admin menüjében turkálok
tudna vki egy használható fw-t mondani és részletes beállításokat közölni ahhoz, h a fenti igényeket kielégítse? képes ez rá egyáltalán? -
karib
addikt
Persze, szerencsére van választék. De akkor is nekem van plusz munkám és utánjárásom vele - szívni vele, mire rájövök, hogy a hiba ezúttal tényleg a készülékben van és sehogy se fog menni, utána SMC-t visszavinni, disztribútorral bajszot akasztani, másik kütyüt elhozni, beüzemelni... vicc.
-
Kraptor
őstag
Vegyél 3Com-ot
-
karib
addikt
De ez nem alsó kategória, ez egyenesen hulladék. Az, hogy bedugom, és egy teljesen hétköznapi P2P szoftver 5 perc alatt megfekteti, az minden, csak nem egy működő termék... Ha meg ezt komolyan gondolták, akkor az SMC márkával van komoly gond és messzire el kell kerülni, mert ki tudja, mit tartogathat a többi termékük.
-
karib
addikt
Kár, hogy nem lehet termékeket bannolni - ez az SMC hulladék tuti kapna
Őszintén, nem is értem, mit gondoltak a piacra dobáskor? -
Sanyix
őstag
1 kapcsolatnál 1 kapcsolatot jelez a mapping table, szóval nemtudom ilyenkor mit nézzek rajta, 1 kapcsolattol nem fexik meg. Azt megértem hogy torrentnél kevés a memória, mert sok kapcsolatot tart fenn, de 1 db irk, vagy streamnél miért kevés? Amúgy a 51 oldalnyi kapcsolatot bírja a cucc, most is annyi van (90 kapcsolat van engedélyezve a torrentben)
-
karib
addikt
Tegnap volt szerencsém egy ilyen routerhez. Borzalom. Usernél bármi komolyabb terhelésre lehidal. Fw frissítés 1.02-re annyit segített, hogy netezni és hagyományosan letölteni már lehetett, de DC++ stabilan megfekteti pár perc alatt.
Kuka, vissza a disztribútornak valszeg. SMC soha többet - szerencsére van bőven más márka. Okos üzletpolitika. Pedig nekem is SMC-m van itthon és egész jól szuperál - igaz, ez egy 2-3 éves modell már, talán akkor még ért valamit a márka. -
Kraptor
őstag
Az egészbe az a poén, hogy az elődje jobban muzsikált mint ez, modnjuk aszem drágább is volt
-
Norbi_X
csendes tag
A router és a notebook között semmi kapcsolat nincs, sajnos. De azt a MAC dolgot már csak holnap fogom kipróbálni. Remélem sikerül.
-
Amper
tag
Nálam talán pár napig bírta ez a router. Pár lefagyás és kisebb bosszankodások után kicseréltettem egy másik típusra. Figyelemmel kísérve a topicot, ha mégis hozzájutnék még egy példányhoz, akkor szétszedném, hűtőbordát raknék a melegedő alkatrészekre, valamint egy stabilizált, zavarszűréssel ellátott tápegységre cserélném az eredetit, majd felraknám rá a legújabb firmware-t.
-
billy
csendes tag
Hát, qrva sok szívás van ezzel a routerrel. Nekem WBR14-G2 V2 van. Az elején úgy tűnt, mintha tökéletesen működött volna. Mostanára sikerült kiismerni, rengeteg apró hibát produkál. Váratlan szakadásokat okoz itt-ott. Bármilyen nagyobb file-t (>25Mb) szeretnék pl egyben letölteni, az mindig megszakad. Ha a server nem támogatja a resume mode-ot, akkor lehetetlen a biztos letöltés. Már nemtom hányadik fw frissítésen vagyok túl (jelenlegi v1.05), nemtom hanyadjára próbálom normálisan beállítani.
Szerintem akármilyen olcsó, már most megmondom: Aki azon töri a fejét, hogy egy ilyet vesz, az NE VEGYEN ILYET! még véletlenül se. -
Norbi_X
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy routert (smcwbr14-g2). A notebookkal akarom használni vezeték nélkül és nem tudom összehozni. Azt írja, hogy nincs kapcsolat.
Az internet az kábeltv.
Egy gép már rá van kötve vezetékkel azzal megy az internet.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit kell állítani a notebookon és mit a router-on?
Előre is köszönöm a helpet! -
Cypher7
tag
Tény(legalábbis tapasztalataim szerint), hogy nem nagyon szerete a sok nat tábla bejegyzést.
-
Sanyix
őstag
Hát ezt nemhiszem el, akárhogy próbálkozom, akármit csinálok hogy kiderítsem, hogy miért szakítja meg időnként ez a router a netrádiókat, meg az irc-t, mindíg csak arra jutok, hogy a router egy szar, mert egyszerűen senki sem tudja megmondani mitől van ez.
-
sebokr
csendes tag
válasz
wirelesser #1 üzenetére
Üdv mindenkinek
Ugyanez a routerem van kb 2 hetes és látszólag van net meg minden a router azt de
Eggyik gépen sincsen net.
Diszkonektálok meg Conekt akkor sincs net.
Ki kell húzni a konektorból pár pillanatra mejd visszadugni és akkor megy.
Mi lehet a problema.
Roland
sebokr@synerg.hu valaki légyszi válaszoljon. -
gabx76
senior tag
válasz
kakaska999 #760 üzenetére
Akkor az V2. (ez a rosszabb hír)
Próbáld meg a tűzfalat is kikapcsolni (sok értelme úgysincs) csak a NAT legyen bekapcsolva -
kakaska999
csendes tag
Ja most látom, h ti V1 és V2 szerint különböztetitek meg.Én ilyet nem találtam a dobozon.De a part no:752.8576
-
kakaska999
csendes tag
SMCWBR14-G2 a ruterem.A tűzfal be van kapcsolva.DMZ-t nem használok.
-
gabx76
senior tag
válasz
kakaska999 #757 üzenetére
Az eddigi hozzászólásokat olvastad? Sokaknak volt ez a problémája. A DC hasznavehetetlensége több mindenből adódhat.
Használsz tűzfalat? DMZ-t? Melyik típusú routered van? stb... -
kakaska999
csendes tag
Üdv mindnekinek!
Immár 2 hete én is e nagyszerű router tulajdonosa vagyok. Az első két nap folyamatos kifagyás jellemezte ha a konfigurációs felületén menteni akartam valamit. Visszavitel szervizes tesztelés 1 hétig -kijelentés jó ez. Hazahozás kipróbálás tényleg jó.
Beállításaim 1.02 firmware mac szűrés bekapcsolva WPA/WPA2 titkosítás DHCP bekapcsolva lease time : forever. 2 gépet szolgál ki 1-et kábelen a másikat wireless-el. Ez mind szép volt és jó csak használni akartam a DC-t is. A NAT-ban beállítottam a virtual server részben a portforward-ot. Működött is 1 napig. Másnap újra DC-t akartam használni de nem töltött, nem keresett. Beléptem a NAT-ba a Virtual server részhez de üres az egész lista sőt nem is lehetett szerkezteni. Átmentem a másik géphez és onnét léptem be onnét viszont ott volt a lista a beállított értékekkel.De a DC továbbra sem működik. Többszöri próbálkozás után hol kidobja a listát hol nem.(azaz engedi szerkezteni) De a dc-t nem bírom működésre bírni azóta sem. Azt vettem még észre ha üres a virtual server rész akkor a MAC cím szűrésnél sem enged hozzáadni új címet ez vajon mitől lehet? Van valami beállítási javaslatotok? Vagy vigyem vissza még egyszer? Ezt leszámítva tökéletesen működik... -
rocsaba
tag
Sziasztok! Nálam 1 hónapja tökéletesen működik ez a router (G2 EU típusú, Runtime Code Version V1.02). Amit kiszolgál 1 notebook wlan-on WPA/WPA2 titkosítással MAC szűréssel, valamint 1 asztaligép kábellel. A tűzfal engedélyezve van, a MAC szűrés itt is bekapcsolva. A NAT-ban a Virtuál szerver beállítva BCDC+++-ra. Szakadást még nem tapasztaltam, habár torrentet nem használok! Maximálisan elégedett vagyok vele, remélem így is marad. Fektetve eléggé melegedett, ezért az előlapjára állítva használom, így nem melegszik.
Üdv: csaba -
Szakos
csendes tag
Sajnos még nem adtam el, kitartó vagyok a végsőkig pedig tegnap azt hittem megtébojodok. Előzőleg azt írtam megy minden rendben, ez így is volt amíg haza nem értem az bridge-el ( 3. darab ). Valószínű, hogy az előző kettő sem volt hibás csak az én bénaságom keveredett az SMC megbízhatatlanságával.
Megint megpróbáltam a lehetetlent, a Bridget csatlakoztatni ''Ethernet cliens''-ként Wlan-on a routerhez. Egyszerűen nem tudom miért vannak az alábbi bajok, a routeren az 1.02-es a Bridgen az 1.07. fw van, mindegyiknél a legutolsók egyike.
Ha DHCP-t használok a bridgre kötött készülék kap IP címet a routertől de nem lát ki a netre. Egyszer sikerült de azután már sosem. Ha fix IP címet írok be a Bridgehez kötött PC-be akkor nem is csatlakozik és a routeren sem látni. ( Ez amit itt PC-nek írtam valójában egy Linuxos műholdvevő egység ).
Maga a router egymagában más Laptoppal gond nélkül megy Wlannal úgy ahogy pár hozzászólással előbb írtam. A bridge viszont nem egy bonyolult szerkezet mivel mindenféle játékkonzolhoz is ajánlják install nélkül. Valóban az adminisztrátori menüben ''csak'' át kell állítani Ethernet cliens módba és engedélyezni kell a talált Wlan hálózathoz ( amit a router szolgáltat ) és ennyi. De sajnos mégsem. A Bridgen mind a három LED világít ( Power, Wlan és RX/TX ) és amikor csatlakozni szeretne utóbbi kettő villog ezerrel de úgylátszik a router haragszik rá valamiért. Már minden védelmet kikapcsoltam, nehogy bezavarjon de nulla eredmény.Olyan is volt, hogy csatlakozott ( DHCP-vel ) és tök lassan csatlakozott a kezdő oldalhoz majd amikor tovább szerettem volna menni a másik olda már nem jött be. Ekkor valószínű ledobott.
A vicc az egészben, hogy amikor az első Bridget beüzemeltem pöpecre ment minden és kb két hétig is ment gond nélkül. Utána volt egy áramszünet és azóta szívok mint a torkos borz.
Mevel nem vagyok egy nagy spiller ha netán a fórumtagok közül lenne vállalkozó akivel step by step végigvennénk a beállításokat nagyon hálás lennék. Ha van jelentkező beírom a beállításaimat.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gabx76
senior tag
Nah, eszerint mindenki eladta az SMC-jét, ezért van itt ekkora csend.
Nem baj, én kitartok az enyém mellett, mert most már biztos, hogy kivételes egyéniség! -
evko
aktív tag
Nah, nekem is megoldódott a gondom!
X-Micor routerre cserélve, igaz csak 11Mbps, de nekem nem is kell ennél több, ugyanis netezésre hasznélom egy 2,5 megás kapcsolattal
Tök jó, cool minden -
Cypher7
tag
Én a Mistral-ba vettem és ott 9400 Ft volt. De lehet kapni a www.wlan-ok.hu -in is ott 9444 Ft-ba kerül. Szerintem több mint kedvező az ára. És ami a legjobb benni, hogy Atheros chip a lelke.
Azért is választottam ezt a modelt mert szinte semmilyen információt nem találtam róla amit a felhasználók írtak. Meg amúgy is szeretek kisérletezgetni.Plusz ami még nem mellékes az Ausztrál PC World-ben a 108Mbit-es változata tesztgyőztes lett ami ugyancsak magáért beszél szerintem.
[Szerkesztve] -
Cypher7
tag
Hát nekem is úgy alakult, hogy lecseréltem egy TP-Link TL-WR542G-re. Úgy látszik, hogy a SOHO routereknél azt kell választani amelyik nagy. Mert ez sem a kissebb fajták közé tartozik, de klasszisokkal stabilabb mint az SMC, és ennél nem jelentkeznek azok a hibák(torrent, szétkapcsolás stb...) mint a réginél.
-
Cypher7
tag
Nagyon úgy néz ki, hogy bő egy hónap után az enyém is megadta magát.
Akármit csinálok vele(FW csere, áramtalanítás, beállítások mahinálása) néhány percig jól működik majd nem hajlandó megnyitni egy oldalt sem. Nem megy az MSN-sem, de érdekes módon a Skybe és az ICQ megy. Sajna ebből gari lesz. -
berVi
senior tag
nekem van 3 ilyen routerem. egy régebbi meg 2 újabb. mindegyik sz-r.
amikor meg más típusokat nézel, rohadt nehéz olyat találni, amit nem szidnak. innen az általánosítás. nekem elég, ha van róla pár rossz vélemény, mert az azt jelenti, hogy én is kifoghatok defektest. csakhogy ezeknek a cuccoknak a többségénél nem pár, hanem _rengeteg_ anyázó vélemény van.
most egy ilyen a wl-500gp-t néztem ki asus-tól, lehet ez lesz a trónörökös. eddig jónak tűnik. ha valaki tud rá cáfolatot, tudassa velem legyen olyan kedves.
[Szerkesztve] -
-
berVi
senior tag
szupi.
''The Barricade™ g 802.11g 54Mbps Wireless Cable/DSL Broadband Router (SMCWBR14-G2) is the perfect networking solution for the user that is looking for a simple, all-in-one home or small office network product. ... ''
szóval a bittorrent az az enterprise privilégiuma, SOHO felejtse el. faja -
Szakos
csendes tag
Sziasztok,
Végigolvasva a topikot ( 2 nap többszöri nekifutással ) leírom én is a tapasztalataimat:
Eddig is egy SMC router volt nálam egy éve ami Wlan nélküli volt. Néha ugyan fagyogatott mert nem szerette ha kikapcsolom az ADSL modemet. Ha már életre kelt és volt net is akkor ment szuperül. Ezt a router cseréltem egy SMCWBR14-G2 EU V2 routerre USB-s Wlan stikkel és vettem még egy SMCWEBT-G EU bridget mivel egy LAN-os cuccot kellett Wlan-osra alakítani de csak LAN csatlakozó van rajta ( bővíteni nem lehet ). Beüzemelve a router a beállításoknál kűzdöttem mint disznó a jégen mert a WLAN MAC táblája egy kalap f..o..s. Csak tűzfallal sikerült beállítanom, hogy ne lehessen a Wlan-ra csatlakozni. Szintén nem szerette ha az ADSL modem ki van kapcsolva ha nem üzemel a net. Az ADSL modem bekapcsolásainál szinte mindíg táp ki majd be és a router újraindulva csatlakozik a netre. Mivel be volt állítva, hogy 20 perc tétlenség után bontsa a netet a feléledés ha egy gép elindult akkor ezt elég rendszertelenül hajtotta végre. Mindezek ellenére nálam a netet nem szakította meg egyetlen egyszer sem. Ezután jött az ötlet, hogy frissíteni kellene a szoftot mert nem hagyott nyugodni. Feltöltöttem az SMC oldalárol leszedett 1.02-es szoftot és azóta sokkal stabilabb lett a router. Most már nincs semmi gond ha az ADSL-modemet ki majd bekapcsolom, a 20 perc tétlenség után lekapcsolt netet azonnal visszakapcsolja bármelyik gép bejelentkezik és mintha gyorsabb lenne a netezés is. A beállításokhoz nem nyúltam csak frissítettem. A routerrel azóta meg vagyok elégedve, skype videó telefonálással is ment sokáig a hang mindíg szakadásmentes, a kép néha akadozva de ez valószínű egyéb hardver gond és átviteli sebesség. Még egyszer sem szakította meg a netet.
A SMCWEBT-G EU bridgel már nem ilyen rózsás a helyzet. Kb 2 hetes működés után amikor még a routeren is a régi szoft volt fennt, kellett egy újraindítás ami táp ki majd be hogy csatlakozni tudjon. Ekkor annak ellenére, hogy a LED-ek szépen villogtak az elején nem adott IP címet. Rácsatlakoztam a PC-vel is de csak nem akarta az igazságot. Reset, táp ki majd be n+1-szer de sajnos IP-cím nem jött és így az administratori menübe sem tudtam bemenni. A LED-ek szépen villogtak mintha minden OK-lenne. Boltba vissza majd 1,5 hét után kaptam egy másikat. Kibontva az lett volna az első, hogy fw-t cserélek de ahogy csatlakoztam a PC-vel dettó ugyanaz a hiba volt mint az előzővel. Meg sem nyikkan de a LED-ed nagyon szépen villognak. Reset stb n+1-szer de nem hozott eredményt. Megint vissza a boltba, jelenleg cserére várok. Megmondtam az eladónak, hogy a boltban szeretném kipróbálni és ők tegyék fel a legfrissebb szoftot. Ennyi eséjt még adok az SMC-nek. Most már lassan három hete nincs bridgem és már nagyon unom. Ha a héten nem történik semmi ráfizetéssel kicseréltetem egy Dlink bridgre.
Elnézést ha egy kicsit hosszú voltam.
Ákos
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
berVi
senior tag
nekem sikerült frissíteni.
http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2v2/v1.04/
ezt használtam. wgb14-g2-m van. a wan csatoló mac címét csak a varázslón keresztül tudtam belőni... remélem, valami érdemi javulást is hoz, pl a wifi mac filter full sz.r volt az 1.0-ban.
frissítés előtt-után:
Runtime Code Version V1.00 (Mar 21 2006 17:41:14)
Boot Code Version 0.01
Runtime Code Version V1.04 (Sep 26 2006 17:23:12)
Boot Code Version 0.01 -
Simi121
aktív tag
-
evko
aktív tag
Nah emberek, az én routerem eladó!!!!
Msn is jó, ha be van knfigolva, lényeg, hogy torrent behalálozza, ezt jól megmondtam
Szóval enyém ugyanúgy működik, mint itt minndenkinek!
ÁR 6000Ft, garancia 11 hónap, ha kell valakinek.
DObozos, mindene megvan, szinte zsír új.
6000Ft-ért az első jelentkező viheti -
FireLord
aktív tag
Vezeték nélküli hálózatokbol irok fősulin szakdolgozatot dejoooooo
-
Digital
addikt
Milyen távolságot lehet áthidalni ezzel a típussal? Szabadtéren/épületben
-
FireLord
aktív tag
kiprobáltam ezeket a dns beállitásokat, ugyanugy szakad, nagy fostalicska ez az egész router, a héten viszem vissza
-
tottiboy
tag
Hali!
Arra mit tud mondani vki aki látott már iylet h miért enm tudok frimware-t frissiteni ?? Egyik verzio sem megy fel...
''File verification failed!'' <--- kapok egy ilyen üzit és nem történik semmi... G2-m van és nemlehet vele mit kezdeni... g2v2-t is próbáltam ugyanez...
(jah nálam nem szakad a net és nincs semmi progléma dc torrent meg minden egyszerre sem... online játékok is hibátlanul futnak...)
Csak a frimware
Bár ahogy olvasgattam a topicot pont most ne nyuljak hozzá ?? -
FireLord
aktív tag
Másik hatalmas probléma a Warcraft 3!
Barátnőmnek WBR14G, nekem ugye G2v2 és ugyanaz a probléma. Játszunk 1-et online és a játék végénél megszakitja a Battlenet a kapcsolatot, de van olyan hogy játék közben. Nem dob ki csak kiirja hogy megszakadt a kapcsolat. DMZ beállitva, warcraft3 portok engedélyezve mi lehet a bibi -
Gh0sT
addikt
Elegem van, nem szórakozok ilyenekkel. DC-nél és Torrentnél is szétkapcsol akármit csinálok. Torrentnél kb 5 percre van szüksége DC-nél fél óra és két óra közti intervallumban levág néhány hubról teljesen random jelleggel. A böngészőből indított letöltéseimet és az online rádióimat is megszakítja.
Szinte már az összes létező beállítást kipróbáltam ennél is. Most vagy én vagyok segghülye, vagy ez a router is olyan fos, mint az elődje.
Azt hiszem számomra ez volt életem legrosszabb fejlesztése... Megfogom és hétfőn ezt is visszaviszem.
És az egészben az a legszörnyűbb, hogy sehol nem találok konkrét megoldást a problémámra. Minden fórumon csak próbálkozik az összes felhasználó, és valami csoda folytán pár embernek működik. -
Gh0sT
addikt
Most kapott egy 20 perces tesztet:
Asztali gép: DC, Skype, Winamp
Noti: Letöltés 3 szálon Operával, Winamp, MSN, másolás a belső hálón.
Így megy is, de amint belövöm a Torrentet, szakad a winamp minkét gépen, a DC disconnectel (A létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta.), viszont az Operás letöltéseim megmaradnak. DC ezek után nem akar menni. A winamp és az MSN viszont úgy néz ki, hogy hiba nélkül fut.
Pedig erre is feltettem a legfrissebb 2.03-as firmwaret.
Fakk, tudom, ne akarjak egyszerre DC-zni és Torrentezni.Még az asztalin kiosztom manuálisan a DNS-t, aztán meglátjuk mi lesz.
Viszont határozottan jobb, mint az előző, csak valahogy sikerülne kiküszöbölnöm ezt a torrentes szarságot. Arra még kíváncsi leszek, hogy ha bekötöm a harmadik gépet is a hálóba, akkor mit fog produkálni.
A belső háló most stabilnak tűnik, már csak a nettel kellene valamit kozmetikáznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest