- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed44
tag
válasz
-conrad- #1102 üzenetére
Bár személyes tapasztalatom nincs vele, de a Linksys wrt54GL-t sokan dícsérik. Vagy Zyxel, Belkin típusok közül vmelyik. Én is ezek közül nézek vmit nemsokára. (Bár ez nem csere, én az smc-t lepasszoltam az unokahúgomnak, ő csak böngészésre használja, elvan vele. Hát ez is egy megoldás...
)
-
-
zed44
tag
-
zed44
tag
Sziasztok!
Sikerült nekem is venni egy ilyen v2-es jószágot... Pár szóban leírom amit tapasztaltam:
Persze a MAC filter WPA2 titkosítással együtt nem ment, de az 1.02-es firmware ezt megoldotta. Aztán meg időnként megszakadt a net, úgy általában véve is kissé lassan ment. Mérgemben elkezdtem állítgatni az MTU-t (miután már mindent újra beállítottam, nem is 1x) -- és érdekes, 1224-es MTU-val stabilan, egészen jól megy... Úgy tudom, a T-Online hálózatán (ADSL) 1492 az opt. MTU, a másik routerem -egy USR- épp ezzel működik jól (milyen érdekes), 1224-el pedig nem is megy! Egy próbát megér, talán másnak is bejön. Azóta (kopp-kopp) megy, bár 2-3 naponként lefagyott, hát most minden este ki van kapcsolva. Azért az is igaz, hogy pl. torrentet nem használunk, csak web, sima letöltés, skype vagy msn megy. Talán olyan nagyon nincs ''leterhelve''. Még 1 érdekes dolog: Az egyik, egyébként teljesen jó hálókártyámat (100Mbit-es) sem szerette, kész rejtély ez a gép. (Üzemi beáll: DHCP tiltva, fix ip., SSID broadc. tiltva, fix csatorna, WPA2, MAC szűrés).
Mindent egybevetve, én sem ajánlanám ezt a típust senkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest