Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed44
tag
válasz
-conrad- #1102 üzenetére
Bár személyes tapasztalatom nincs vele, de a Linksys wrt54GL-t sokan dícsérik. Vagy Zyxel, Belkin típusok közül vmelyik. Én is ezek közül nézek vmit nemsokára. (Bár ez nem csere, én az smc-t lepasszoltam az unokahúgomnak, ő csak böngészésre használja, elvan vele. Hát ez is egy megoldás...
)
-
-
zed44
tag
-
zed44
tag
Sziasztok!
Sikerült nekem is venni egy ilyen v2-es jószágot... Pár szóban leírom amit tapasztaltam:
Persze a MAC filter WPA2 titkosítással együtt nem ment, de az 1.02-es firmware ezt megoldotta. Aztán meg időnként megszakadt a net, úgy általában véve is kissé lassan ment. Mérgemben elkezdtem állítgatni az MTU-t (miután már mindent újra beállítottam, nem is 1x) -- és érdekes, 1224-es MTU-val stabilan, egészen jól megy... Úgy tudom, a T-Online hálózatán (ADSL) 1492 az opt. MTU, a másik routerem -egy USR- épp ezzel működik jól (milyen érdekes), 1224-el pedig nem is megy! Egy próbát megér, talán másnak is bejön. Azóta (kopp-kopp) megy, bár 2-3 naponként lefagyott, hát most minden este ki van kapcsolva. Azért az is igaz, hogy pl. torrentet nem használunk, csak web, sima letöltés, skype vagy msn megy. Talán olyan nagyon nincs ''leterhelve''. Még 1 érdekes dolog: Az egyik, egyébként teljesen jó hálókártyámat (100Mbit-es) sem szerette, kész rejtély ez a gép. (Üzemi beáll: DHCP tiltva, fix ip., SSID broadc. tiltva, fix csatorna, WPA2, MAC szűrés).
Mindent egybevetve, én sem ajánlanám ezt a típust senkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest