- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakos
csendes tag
Sajnos még nem adtam el, kitartó vagyok a végsőkig pedig tegnap azt hittem megtébojodok. Előzőleg azt írtam megy minden rendben, ez így is volt amíg haza nem értem az bridge-el ( 3. darab ). Valószínű, hogy az előző kettő sem volt hibás csak az én bénaságom keveredett az SMC megbízhatatlanságával.
Megint megpróbáltam a lehetetlent, a Bridget csatlakoztatni ''Ethernet cliens''-ként Wlan-on a routerhez. Egyszerűen nem tudom miért vannak az alábbi bajok, a routeren az 1.02-es a Bridgen az 1.07. fw van, mindegyiknél a legutolsók egyike.
Ha DHCP-t használok a bridgre kötött készülék kap IP címet a routertől de nem lát ki a netre. Egyszer sikerült de azután már sosem. Ha fix IP címet írok be a Bridgehez kötött PC-be akkor nem is csatlakozik és a routeren sem látni. ( Ez amit itt PC-nek írtam valójában egy Linuxos műholdvevő egység ).
Maga a router egymagában más Laptoppal gond nélkül megy Wlannal úgy ahogy pár hozzászólással előbb írtam. A bridge viszont nem egy bonyolult szerkezet mivel mindenféle játékkonzolhoz is ajánlják install nélkül. Valóban az adminisztrátori menüben ''csak'' át kell állítani Ethernet cliens módba és engedélyezni kell a talált Wlan hálózathoz ( amit a router szolgáltat ) és ennyi. De sajnos mégsem. A Bridgen mind a három LED világít ( Power, Wlan és RX/TX ) és amikor csatlakozni szeretne utóbbi kettő villog ezerrel de úgylátszik a router haragszik rá valamiért. Már minden védelmet kikapcsoltam, nehogy bezavarjon de nulla eredmény.Olyan is volt, hogy csatlakozott ( DHCP-vel ) és tök lassan csatlakozott a kezdő oldalhoz majd amikor tovább szerettem volna menni a másik olda már nem jött be. Ekkor valószínű ledobott.
A vicc az egészben, hogy amikor az első Bridget beüzemeltem pöpecre ment minden és kb két hétig is ment gond nélkül. Utána volt egy áramszünet és azóta szívok mint a torkos borz.
Mevel nem vagyok egy nagy spiller ha netán a fórumtagok közül lenne vállalkozó akivel step by step végigvennénk a beállításokat nagyon hálás lennék. Ha van jelentkező beírom a beállításaimat.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest