Hirdetés
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- E-book olvasók
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
A WDS kicsit más - ott két AP tud összekapcsolódni. A WDS alapvetően a WLAN háló kiterjesztésére szolgál, azaz nem kell kábellel odébbvinni a hálózatot és odébb is lerakni egy AP-t, hanem a két AP egymás között is WLAN-on tud kommunikálni.
WDS üzemmódhoz azonban meg kell adni a két AP-nél egymás MAC címét.
Szerintem kgbrg arra gondolt, hogy a routerrel egy WLAN szolgáltatóhoz szeretne csatlakozni, itt viszont neked WLAN kliensként kéne megjelenjél. A MAC regisztráció csak a szolgáltató felől az azonosítás, akár a Chellónál.
Kliensként nem hiszem, hogy tudna csatlakozni egy router.
Legalábbis én így értem a dolgot. -
karib
addikt
Persze, szerencsére van választék. De akkor is nekem van plusz munkám és utánjárásom vele - szívni vele, mire rájövök, hogy a hiba ezúttal tényleg a készülékben van és sehogy se fog menni, utána SMC-t visszavinni, disztribútorral bajszot akasztani, másik kütyüt elhozni, beüzemelni... vicc.
-
karib
addikt
De ez nem alsó kategória, ez egyenesen hulladék. Az, hogy bedugom, és egy teljesen hétköznapi P2P szoftver 5 perc alatt megfekteti, az minden, csak nem egy működő termék... Ha meg ezt komolyan gondolták, akkor az SMC márkával van komoly gond és messzire el kell kerülni, mert ki tudja, mit tartogathat a többi termékük.
-
karib
addikt
Kár, hogy nem lehet termékeket bannolni - ez az SMC hulladék tuti kapna

Őszintén, nem is értem, mit gondoltak a piacra dobáskor?
-
karib
addikt
Tegnap volt szerencsém egy ilyen routerhez. Borzalom. Usernél bármi komolyabb terhelésre lehidal. Fw frissítés 1.02-re annyit segített, hogy netezni és hagyományosan letölteni már lehetett, de DC++ stabilan megfekteti pár perc alatt.
Kuka, vissza a disztribútornak valszeg. SMC soha többet - szerencsére van bőven más márka. Okos üzletpolitika. Pedig nekem is SMC-m van itthon és egész jól szuperál - igaz, ez egy 2-3 éves modell már, talán akkor még ért valamit a márka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó gamer PC i9-9900K (3.6 GHz) / RTX 2070 / 32GB
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De lehet, hogy csak én olvastam félre