Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen egeret válasszak?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
billy
csendes tag
Hát, qrva sok szívás van ezzel a routerrel. Nekem WBR14-G2 V2 van. Az elején úgy tűnt, mintha tökéletesen működött volna. Mostanára sikerült kiismerni, rengeteg apró hibát produkál. Váratlan szakadásokat okoz itt-ott. Bármilyen nagyobb file-t (>25Mb) szeretnék pl egyben letölteni, az mindig megszakad. Ha a server nem támogatja a resume mode-ot, akkor lehetetlen a biztos letöltés. Már nemtom hányadik fw frissítésen vagyok túl (jelenlegi v1.05), nemtom hanyadjára próbálom normálisan beállítani.
Szerintem akármilyen olcsó, már most megmondom: Aki azon töri a fejét, hogy egy ilyet vesz, az NE VEGYEN ILYET! még véletlenül se.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest