Legfrissebb anyagok
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
billy
csendes tag
Végre én is megszabadultam ettől a routertől (WBR14G2V2). Elég sokat szakadozott a legújabb fw-el is. Visszavittem gariba, a szervíz ült rajta egy hónapot. Nekem pedig ezalatt sikerült kikönyörögnöm, hogy ráfizethessek egy TP-link WR542G routerre. Na és mostmár végre én is tapasztalhatom, hogy hogyan is működik egy igazi router. Csak használom az internetet, és megy minden stabilan. Semmi gonoszság nem történik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő