Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Korábban már írtam róla, hogy elég lassú a rendszerem, aztán hanyagoltam a témát (ahogy elnézem majdnem kerek 2 hónapig) de most újra segítséget szeretnék kérni, mert kezdek elsokallni. Kipróbáltam másik torrent klienst, ha azzal töltök gyorsan, az is megöli az egész gépet. De úgy érzem, hogy amúgy is mintha lassú lenne a gép. Mivel a gépem nem egy erőgép, ezért nem is várok tőle sokat, de néha úgy érzem, hogy lassabb, mint amikor korábban Win XP-t használtam. Neten így utólag néztem egy leírást (A Slackware telepítéséről), hogy telepítéskor rontottam-e el valamit, de mindent úgy csináltam, ahogy írják. Próbáltam azt is, hogy magam lefordítom a legújabb kernelt hozzá ami nem sikerült ( bash: generate-modprobe.conf: command not found, pedig itt is a leírást követtem
) és most teljesen tanácstalan vagyok. Most, amikor ezt írtom, néha a 30%-ot is eléri néha a CPU-használat, de 10-20 között mozog stabilan. Megy egy FF, egy XMMS és egy Pidgin. 300 Mb memóriát elvisz ez. Mindenhol azt hallom, hogy a linux gyenge gépeken is gyors meg stb, de nekem ez nem nagyon jött össze. Bár a Slack még így is határozottan gyorsabb, mint az Ubuntu volt. Valaki tudna segíteni, hogy mt tehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- Sorozatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Tekken 7 Playstation 4
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest