Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Korábban már írtam róla, hogy elég lassú a rendszerem, aztán hanyagoltam a témát (ahogy elnézem majdnem kerek 2 hónapig) de most újra segítséget szeretnék kérni, mert kezdek elsokallni. Kipróbáltam másik torrent klienst, ha azzal töltök gyorsan, az is megöli az egész gépet. De úgy érzem, hogy amúgy is mintha lassú lenne a gép. Mivel a gépem nem egy erőgép, ezért nem is várok tőle sokat, de néha úgy érzem, hogy lassabb, mint amikor korábban Win XP-t használtam. Neten így utólag néztem egy leírást (A Slackware telepítéséről), hogy telepítéskor rontottam-e el valamit, de mindent úgy csináltam, ahogy írják. Próbáltam azt is, hogy magam lefordítom a legújabb kernelt hozzá ami nem sikerült ( bash: generate-modprobe.conf: command not found, pedig itt is a leírást követtem
) és most teljesen tanácstalan vagyok. Most, amikor ezt írtom, néha a 30%-ot is eléri néha a CPU-használat, de 10-20 között mozog stabilan. Megy egy FF, egy XMMS és egy Pidgin. 300 Mb memóriát elvisz ez. Mindenhol azt hallom, hogy a linux gyenge gépeken is gyors meg stb, de nekem ez nem nagyon jött össze. Bár a Slack még így is határozottan gyorsabb, mint az Ubuntu volt. Valaki tudna segíteni, hogy mt tehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest