Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Kipróbáltam, hogy Operával netezek FF helyett. Ment közben a torrent, ~2,5-5 Mb/s között ingadozott a letöltés, érezhetően gyorsabb volt így a gép. (Legjobban a lassulás az internet böngészésen látszódott.) Bár még így is érződik, hogy olyankor fogja a torrent. De operával sokkal jobb, pl youtube-os videó is egész normálisan ment, FF-al torrent mellett még diavetítésnek is kevés volt. Torrent nélkül firefox-al is jó a youtube. Viszont az operát valamiért úgy telepítette, hogy nicsnenek ikonok, mármint a kis képek. Operán belül a menükben ilyen színes izék vannak helyette, de maga az opera ikon, a tálcán látszik és az asztalon is, de a menüben nem. (LXDE-t használok)
Még ki akartam próbálni a qBittorrent-et is, aminek függősége ugye a libtorrent-rasterbar, de amikor azt akartam telepíteni, ez volt a hibaüzenet:
configure: error: Could not link against boost_system-mt !
Ezzel mit csináljak? Máskor hiba nélkül tudta telepíteni.Szerk: Végzett a torrentek letöltésével, most töl felfelé ~2 Mb/s-el. A Transmission CPU-használata stalib 20%, de megy fölé, és mostmár az operán is érződik, hogy lassul. Annak is a CPU használata 25%, meg fölötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Makett, makettezés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest