Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
eddie303
üzenetére
Hát nem tudom, hogy kinek mit kell nyüglődni vele, de nekem nagyon bejön
Kedvenc distrom immár a 3.6 óta. Pont az tetszik benne, hogy minden logikus és semmi sallang. Egyébként ajánlom látogatni a Bővebben: link oldalt is.
Ablakkezelőnek meg használjatok XFCE-t. Szerintem toronymagasan az egyik legjobb. Nem kell hozzá sok cucc. Az első CD-n minden rajta van amire szükséged lehet. Pár progit azért érdemes felrakni mellé (mplayer, sylpheed, gqview, gFTP).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kedvenc distrom immár a 3.6 óta. Pont az tetszik benne, hogy minden logikus és semmi sallang. Egyébként ajánlom látogatni a