Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• combo

csendes tag

válasz Grunya #373 üzenetére

Hi!
    Nos. Egy két dolog a felvetődött kérdésekre:
    1. Nem kell font. A firefoxnál valami betűk és színek beállítási részben állítsd be, hogy hány dpi legyen (az egyéb résznél kirajzol egy vonalat, és megkér, hogy mérd le:).
    2. A görgő beállítása valahogy úgy van, ahogy leírták (azért nem tudom, mert most nem otthonról netezek), lehet hogy nem kell 2 idézőjel pl. a ZAxisMappinghoz; na meg persze normális protokollt kell kiválasztani, pl. imps/2
    3. Ez itt reklám lesz, de próbáljátok ki az ArchLinuxot! ( www.archlinux.org )
    Nektek tetszeni fog, nagyon hasonló a slackwarehez, iszonyú gyors (i686 optimizált) nagyon jó (tgz-alapú) csomagkezelője van. (normális függőség ellenőrzés, netről akár egy paranccsal lehet frissíteni az egészet). A configolása (meg sok más) hasonló a salakvárhoz. Az sem mellékes, hogy nagyon sok és naprakész cuccost pakolnak fel a honlapjukra (a slackit kicsit lassan fejlesztik), és hallatlanul segítőkész fickók figyelik a user minden kérését/bugreportját. Szóval csak annyit mondhatok, hogy én is salakkal kezdtem, de az arch rabja lettem, addig fogom használni, amig meg nem szűnik.
    Csáó!

Új hozzászólás Aktív témák