Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Milyen TV-t vegyek?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strottler
tag
válasz
eddie303
üzenetére
Kipróbáltam majdnem az összes ablakkezelõt és nekem is az xfce jött be leginkább. Tök jó, hogy az egyik munkafelületbõl áthúzod az ablakot a másikba. Cak azt nem tudom mire jó, de klassz.
Viszont ezzel is ugyanaz a problémám, mint az összes többivel: a terminalban olyan kicsik a betûk, hogy alig tudom elolvasni. Hogyan lehetne ezt felnagyítani? A hangkártyára adott tipped segített, de azóta újrainstalláltam és most már nincs alsamixer sem...
Pedig az alsa telepítve van. Alsaconfigra fel is ismeri a hangkártyát? Engedélyeznem kellett volna a hotplug eszközöket? Ez bekavarhat?
Egyébként mindenkinek kellemes salakozást kívánok, én sajnos egy hétig most nem tudok bíbelõdni vele, mert holnap délben indulok nyaralni Bulgáriába. A pingvin legyen veletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont ezzel is ugyanaz a problémám, mint az összes többivel: a terminalban olyan kicsik a betûk, hogy alig tudom elolvasni. Hogyan lehetne ezt felnagyítani? A hangkártyára adott tipped segített, de azóta újrainstalláltam és most már nincs alsamixer sem...
Pedig az alsa telepítve van. Alsaconfigra fel is ismeri a hangkártyát? Engedélyeznem kellett volna a hotplug eszközöket? Ez bekavarhat?