Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grunya
aktív tag
Köszi a Tippet Polesz mester!
Egyébként ismerem a linuxpackages.net oldalt, sok jó kis csomagom származik már onnan
, csak az a baj, hogy modemes net elérésem van ezért nagyon céltudatosan csak egy-két percre szoktam felmászni a netre, így nincs nagyon időm böngészgetni.
Közben eszembe jutott még két dolog: Kellene valami rendszerfigyelő kis program. Egy-két screenshoton láttam már ilyet, de nem tudom mi a neve. A képernyő jobb oldalán volt egy vékony sávban, mutatta a memóriák telítettségét, ill. a proci hőmérsékletet is azt hiszem. Nem tudjátok mi a neve?
Másik: Windows alatt van egy ügyes kis program: timesync. Szerintem kitalálható mire való...
Ilyen van slackihez?
Ti használtok vírusírtót és tűzfalat? Vagy Linuxon ez nem olyan fontos?
Grunya
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OpenWRT topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Haditechnika, harcászat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak az a baj, hogy modemes net elérésem van ezért nagyon céltudatosan csak egy-két percre szoktam felmászni a netre, így nincs nagyon időm böngészgetni.