- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
Escie: Nem ertem, miert van az, hogyha Neked akarok irni,valamiert mindig megszakad a netem. Most meg az a baj, hogy nem tudok pontos infokat adni, mivel a baratnom rault a nagygepemre jatszani, s itt kinlodok a 486-os laptopommal 4 mega rammal az offbyone nevezetu webbrowserrel. S sajna windows95 alol, mert parhuzamos laplink kabellel megy a net, s linux alat csak ugy tudom osszeloni, hogyha a nagygepemen is Linux fut
Szal kaptam egy XDM-szeruseget, azt hivatott helyettesiteni, a honlap szerint agyonkonfiguralhato. Vagy a rohely az lesz, ha lenyegeben ahhoz is kell XDM
Nekem Slack9.1-esen alapbol volt XDM, asszem benne kell legyen 10-ben is, 'ird be rootkent, hogy xdm. Az URL: http://frmb.org/xdmchoose.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bundle topik
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal kaptam egy XDM-szeruseget, azt hivatott helyettesiteni, a honlap szerint agyonkonfiguralhato. Vagy a rohely az lesz, ha lenyegeben ahhoz is kell XDM