Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
Escie: Nem ertem, miert van az, hogyha Neked akarok irni,valamiert mindig megszakad a netem. Most meg az a baj, hogy nem tudok pontos infokat adni, mivel a baratnom rault a nagygepemre jatszani, s itt kinlodok a 486-os laptopommal 4 mega rammal az offbyone nevezetu webbrowserrel. S sajna windows95 alol, mert parhuzamos laplink kabellel megy a net, s linux alat csak ugy tudom osszeloni, hogyha a nagygepemen is Linux fut
Szal kaptam egy XDM-szeruseget, azt hivatott helyettesiteni, a honlap szerint agyonkonfiguralhato. Vagy a rohely az lesz, ha lenyegeben ahhoz is kell XDM
Nekem Slack9.1-esen alapbol volt XDM, asszem benne kell legyen 10-ben is, 'ird be rootkent, hogy xdm. Az URL: http://frmb.org/xdmchoose.html
Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal kaptam egy XDM-szeruseget, azt hivatott helyettesiteni, a honlap szerint agyonkonfiguralhato. Vagy a rohely az lesz, ha lenyegeben ahhoz is kell XDM