Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Segítség kellene (kérem szépen) pici,valaki !
Skype portable van fent legújabb, bezárom a programot úgy lépek ki mindig cégnél és is itthon is, de állandóan bejelentkezve marad, és mindenki úgy lát hogy fent vagyok..holott nem..(progi rendesen kilép nincs hibaüzi nem fagy ki sosem, amúgy hang kép tökéletesen okés)
Telóra is telepítettem a programot de ott nem fut mivel net teljesen ki van rajta kapcsolva..(u.a. user-el)
Régebbi verzióknál sosem volt ezzel gond..ha sima telepítőset rakok fel ugyan ez a gondom..
5let valakinek? Köszöntem szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest