Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem a skype-al kapcsolatban, sajnos angol tudásom korlátozott, így a súgójuk sem tudott segíteni.
Szóval:
Van egy "országos" skype előfizetés amivel ~1 000 forintért havi 10 000 percet beszélhetek, de maximum napi 6 órát. (Legalábbis ha jól értelmeztem a honlapjukon lévő "fair usage policy"-t). Azon kérdésem lenne, hogy ezen felül kell kapcsolási díjat, vagy akármilyen más díjat fizetnem amennyiben csak vezetékes számokat hívok?És még1 (bár ez off egy kicsit):
A gépemben két hangkártya van. Meg lehet oldani azt, hogy az egyik hangkártya segítségével mondjuk msn-en beszélgetek, a másik segítségével meg skype-on beszél mondjuk anyám? Vagy filmet nézek, játszok, zenét hallgatok, akármi.(van két mikrofon, illetve két fejhallgató is). Természetesen úgy szeretném, hogy ő csak a skype-ot, én pedig csak az msn-t/zenét/filmet hallom. (A távolsággal nem lenne gond, szóval anyámat se hallanám, csak az anyám által hívott felet se szeretném. Ahogy ő se az általam hívott felet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest